Søk i matvaretabellen:

Egg

Kilde: Matvaretabellen 2018. Mattilsynet. www.matvaretabellen.no

Tilbake til oversikten

Egg, rå

Obs: Tabellene viser næringsinnhold per 100g spiselig, skrelt vare (ca 1dl hvis flytende).
Fargekoder: 5g karbohydrat og mindre per 100g, 10g og mindre per 100g vare

Navn Protein Karbo Fett
Egg, rå 13g 0,31g 11g
Eggehvite 10g 0,40g 0,0g
Eggeplomme 16g 0,20g 29g
Eggedosis 10g 23g 8,2g
Egg, økologisk, rå 13g 0,31g 11g

Egg, tilberedt

Obs: Tabellene viser næringsinnhold per 100g spiselig, skrelt vare (ca 1dl hvis flytende).
Fargekoder: 5g karbohydrat og mindre per 100g, 10g og mindre per 100g vare

Navn Protein Karbo Fett
Omelett, stekt i fett 12g 0,70g 15g
Omelett, stekt uten fett 13g 0,60g 12g
Eggerøre, stekt i fett 11g 0,60g 21g
Eggerøre, stekt uten fett 12g 0,70g 12g
Egg, stekt i fett 14g 0,40g 17g
Egg, økologisk, kokt 12g 0,0g 10g
Egg, økologisk, stekt 14g 0,0g 17g
Egg, kokt 12g 0,30g 10g
Tilbake til oversikten

Søk i matvaretabellen: