Søk i matvaretabellen:

Eggerøre, stekt uten fett

Alle matvarer » Egg » Egg, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
75g 137
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
660kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
160kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
12g 137
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,3g 137
C12:0
(fatty acids)
0,078g 137
C14:0
(fatty acids)
0,26g 137
C16:0
(fatty acids)
2,6g 137
C18:0
(fatty acids)
0,99g 137
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,080g 137
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,2g 137
C16:1 sum
(fatty acids)
0,24g 137
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,8g 137
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,9g 137
C18:2n-6
(fatty acids)
1,5g 137
C18:3n-3
(fatty acids)
0,068g 137
C20:3n-3
(fatty acids)
0,00045g 137
C20:3n-6
(fatty acids)
0,016g 137
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0012g 137
C20:4n-6
(fatty acids)
0,17g 137
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0016g 137
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0019g 137
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,091g 137
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,16g 137
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,8g 137
Kolesterol
(cholesterol)
290mg 137
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,70g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,70g 137
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
12g 137
Salt
(salt)
1,1g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
190RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
190µg 137
Beta-karoten
(beta-carotene)
18µg 137
Vitamin D
(vitamin D)
2,3µg 137
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
4,7alfa-TE 137
Tiamin
(thiamin)
0,080mg 137
Riboflavin
(riboflavin)
0,36mg 137
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 137
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,13mg 137
Folat
(folate, total)
62µg 137
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,2µg 137
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 137
Kalsium
(calcium)
61mg 137
Jern
(iron, total)
1,8mg 137
Natrium
(sodium)
430mg 137
Kalium
(potassium)
150mg 137
Magnesium
(magnesium)
13mg 137
Sink
(zinc)
1,3mg 137
Selen
(selenium)
20µg 137
Kopper
(copper)
0,060mg 137
Fosfor
(phosphorus)
190mg 137
Jod
(iodine)
32µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0261
Egg or egg product (US CFR)
A0792
Egg dish (EUROFIR)
B1713
Hen
C0225
Whole egg without shell
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
G0026
Cooked in small amount of fat or oil
H0151
Spice or herb added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
137
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: