Søk i matvaretabellen:

Omelett, stekt uten fett

Alle matvarer » Egg » Egg, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
75g 137
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
670kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
160kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
12g 137
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,1g 137
C12:0
(fatty acids)
0,060g 137
C14:0
(fatty acids)
0,21g 137
C16:0
(fatty acids)
2,6g 137
C18:0
(fatty acids)
0,98g 137
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,060g 137
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,3g 137
C16:1 sum
(fatty acids)
0,25g 137
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,0g 137
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,1g 137
C18:2n-6
(fatty acids)
1,6g 137
C18:3n-3
(fatty acids)
0,070g 137
C20:3n-3
(fatty acids)
0,00048g 137
C20:3n-6
(fatty acids)
0,017g 137
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0011g 137
C20:4n-6
(fatty acids)
0,18g 137
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0013g 137
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0016g 137
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,097g 137
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,17g 137
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,9g 137
Kolesterol
(cholesterol)
310mg 137
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,60g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,60g 137
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
13g 137
Salt
(salt)
0,64g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
190RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
190µg 137
Beta-karoten
(beta-carotene)
15µg 137
Vitamin D
(vitamin D)
2,4µg 137
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
5,0alfa-TE 137
Tiamin
(thiamin)
0,080mg 137
Riboflavin
(riboflavin)
0,38mg 137
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 137
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 137
Folat
(folate, total)
66µg 137
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,3µg 137
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 137
Kalsium
(calcium)
62mg 137
Jern
(iron, total)
1,9mg 137
Natrium
(sodium)
260mg 137
Kalium
(potassium)
150mg 137
Magnesium
(magnesium)
13mg 137
Sink
(zinc)
1,4mg 137
Selen
(selenium)
21µg 137
Kopper
(copper)
0,070mg 137
Fosfor
(phosphorus)
200mg 137
Jod
(iodine)
34µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0261
Egg or egg product (US CFR)
A0792
Egg dish (EUROFIR)
B1713
Hen
C0194
Egg
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0151
Spice or herb added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
137
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: