Søk i matvaretabellen:

Egg, økologisk, stekt

Alle matvarer » Egg » Egg, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
70g 137
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
850kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
200kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
17g 137
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,6g 137
C12:0
(fatty acids)
0,21g 137
C14:0
(fatty acids)
0,21g 137
C16:0
(fatty acids)
2,8g 137
C18:0
(fatty acids)
1,2g 137
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,040g 137
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,0g 137
C16:1 sum
(fatty acids)
0,28g 137
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,6g 137
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,1g 137
C18:2n-6
(fatty acids)
2,4g 137
C18:3n-3
(fatty acids)
0,33g 137
C20:3n-3
(fatty acids)
0,000030g 137
C20:3n-6
(fatty acids)
0,019g 137
C20:4n-3
(fatty acids)
0,00043g 137
C20:4n-6
(fatty acids)
0,18g 137
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,00060g 137
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,011g 137
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,14g 137
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,46g 137
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,7g 137
Kolesterol
(cholesterol)
360mg 137
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 137
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
14g 137
Salt
(salt)
0,46g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
250RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
250µg 137
Beta-karoten
(beta-carotene)
16µg 137
Vitamin D
(vitamin D)
4,8µg 137
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
8,2alfa-TE 137
Tiamin
(thiamin)
0,080mg 137
Riboflavin
(riboflavin)
0,42mg 137
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 137
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 137
Folat
(folate, total)
59µg 137
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,6µg 137
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 137
Kalsium
(calcium)
51mg 137
Jern
(iron, total)
2,0mg 137
Natrium
(sodium)
180mg 137
Kalium
(potassium)
150mg 137
Magnesium
(magnesium)
13mg 137
Sink
(zinc)
1,2mg 137
Selen
(selenium)
35µg 137
Kopper
(copper)
0,070mg 137
Fosfor
(phosphorus)
210mg 137
Jod
(iodine)
33µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0261
Egg or egg product (US CFR)
A0791
Fresh or processed egg (EUROFIR)
B1713
Hen
C0225
Whole egg without shell
E0150
Whole, natural shape
F0014
Fully heat-treated
G0015
Boiled and drained
H0003
No treatment applied
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0052
Egg shell, food contact surface
P0024
Human consumer, no age specification
P0128
Organic food claim or use
R0316
Norway

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
137
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: