Søk i matvaretabellen:

Egg, kokt

Alle matvarer » Egg » Egg, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
88% 20
Vann
(water (moisture))
76g 137
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
590kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
140kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
10g 137
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,9g 137
C12:0
(fatty acids)
0,0g 137
C14:0
(fatty acids)
0,031g 137
C16:0
(fatty acids)
2,1g 137
C18:0
(fatty acids)
0,77g 137
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,2g 137
C16:1 sum
(fatty acids)
0,23g 137
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,7g 137
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,3g 137
C18:2n-6
(fatty acids)
1,2g 137
C18:3n-3
(fatty acids)
0,031g 137
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0085g 137
C20:3n-6
(fatty acids)
0,017g 137
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0085g 137
C20:4n-6
(fatty acids)
0,14g 137
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0085g 137
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0085g 137
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,17g 137
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,20g 137
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,3g 137
Kolesterol
(cholesterol)
420mg 137
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,30g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,30g 137
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
12g 137
Salt
(salt)
0,33g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
220RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
220µg 137
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 137
Vitamin D
(vitamin D)
4,0µg 137
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
5,3alfa-TE 137
Tiamin
(thiamin)
0,15mg 137
Riboflavin
(riboflavin)
0,53mg 137
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 137
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,12mg 137
Folat
(folate, total)
69µg 137
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,3µg 137
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 137
Kalsium
(calcium)
50mg 137
Jern
(iron, total)
2,2mg 137
Natrium
(sodium)
130mg 137
Kalium
(potassium)
120mg 137
Magnesium
(magnesium)
12mg 137
Sink
(zinc)
1,4mg 137
Selen
(selenium)
19µg 137
Kopper
(copper)
0,060mg 137
Fosfor
(phosphorus)
240mg 137
Jod
(iodine)
35µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0261
Egg or egg product (US CFR)
A0791
Fresh or processed egg (EUROFIR)
B1713
Hen
C0225
Whole egg without shell
E0150
Whole, natural shape
F0014
Fully heat-treated
G0015
Boiled and drained
H0003
No treatment applied
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0052
Egg shell, food contact surface
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
137
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: