Søk i matvaretabellen:

Eggerøre, stekt i fett

Alle matvarer » Egg » Egg, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
67g 137
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
970kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
230kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
21g 137
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
6,7g 137
C12:0
(fatty acids)
0,44g 137
C14:0
(fatty acids)
0,54g 137
C16:0
(fatty acids)
3,4g 137
C18:0
(fatty acids)
1,6g 137
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,13g 137
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,0g 137
C16:1 sum
(fatty acids)
0,27g 137
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,6g 137
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,9g 137
C18:2n-6
(fatty acids)
3,1g 137
C18:3n-3
(fatty acids)
0,47g 137
C20:3n-3
(fatty acids)
0,00048g 137
C20:3n-6
(fatty acids)
0,017g 137
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0018g 137
C20:4n-6
(fatty acids)
0,17g 137
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0023g 137
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0030g 137
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,086g 137
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,52g 137
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,5g 137
Kolesterol
(cholesterol)
280mg 137
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,60g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,60g 137
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
11g 137
Salt
(salt)
1,2g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
240RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
240µg 137
Beta-karoten
(beta-carotene)
44µg 137
Vitamin D
(vitamin D)
2,9µg 137
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
6,3alfa-TE 137
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 137
Riboflavin
(riboflavin)
0,34mg 137
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 137
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,12mg 137
Folat
(folate, total)
58µg 137
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,1µg 137
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 137
Kalsium
(calcium)
55mg 137
Jern
(iron, total)
1,7mg 137
Natrium
(sodium)
490mg 137
Kalium
(potassium)
130mg 137
Magnesium
(magnesium)
12mg 137
Sink
(zinc)
1,2mg 137
Selen
(selenium)
19µg 137
Kopper
(copper)
0,060mg 137
Fosfor
(phosphorus)
180mg 137
Jod
(iodine)
31µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0261
Egg or egg product (US CFR)
A0792
Egg dish (EUROFIR)
B1713
Hen
C0225
Whole egg without shell
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0026
Cooked in small amount of fat or oil
H0151
Spice or herb added
H0272
Margarine added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
137
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: