Søk i matvaretabellen:

Omelett, stekt i fett

Alle matvarer » Egg » Egg, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
73g 137
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
760kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
180kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
15g 137
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,9g 137
C12:0
(fatty acids)
0,18g 137
C14:0
(fatty acids)
0,31g 137
C16:0
(fatty acids)
2,8g 137
C18:0
(fatty acids)
1,2g 137
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,080g 137
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,4g 137
C16:1 sum
(fatty acids)
0,26g 137
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,0g 137
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,6g 137
C18:2n-6
(fatty acids)
2,1g 137
C18:3n-3
(fatty acids)
0,19g 137
C20:3n-3
(fatty acids)
0,00062g 137
C20:3n-6
(fatty acids)
0,017g 137
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0013g 137
C20:4n-6
(fatty acids)
0,18g 137
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0017g 137
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0021g 137
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,093g 137
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,28g 137
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,4g 137
Kolesterol
(cholesterol)
300mg 137
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,70g 80
Stivelse
(starch, total)
0,10g 137
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,70g 137
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
12g 137
Salt
(salt)
0,65g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
210RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
200µg 137
Beta-karoten
(beta-carotene)
24µg 137
Vitamin D
(vitamin D)
2,6µg 137
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
5,4alfa-TE 137
Tiamin
(thiamin)
0,080mg 137
Riboflavin
(riboflavin)
0,37mg 137
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 137
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,13mg 137
Folat
(folate, total)
63µg 137
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,2µg 137
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 137
Kalsium
(calcium)
60mg 137
Jern
(iron, total)
1,9mg 137
Natrium
(sodium)
260mg 137
Kalium
(potassium)
150mg 137
Magnesium
(magnesium)
13mg 137
Sink
(zinc)
1,3mg 137
Selen
(selenium)
20µg 137
Kopper
(copper)
0,070mg 137
Fosfor
(phosphorus)
200mg 137
Jod
(iodine)
33µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0261
Egg or egg product (US CFR)
A0792
Egg dish (EUROFIR)
B1713
Hen
C0194
Egg
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0151
Spice or herb added
H0221
Fat or oil added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
137
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: