Lavkarbo.no

Nettstedet for deg som er nysgjerrig på et kosthold med lite karbohydrater. Enten du sverger til Atkins, Lindberg, Sears eller Poleszynski, så vil du alltid ha noen å spørre eller diskutere med i dette forumet. Ved å registrere deg som medlem kan du skrive din egen dagbok, lese andres dagbøker og være med i brukergrupper. Det er absolutt ikke bare karbohydrater som blir diskutert, men alt om kosthold, oppskrifter, kosttilskudd, trening, selvutvikling og helse generelt.

PS: Forumet er kun brukerstyrt - her finnes ikke noe ekspertpanel.

Hurtignavigasjon


Søk i lavkarbosidene:

Tilpasset søk


Tilberedt mat og retter

Den store matvaretabellen

Tilberedt mat og retter

Tilbake til oversikten

Egg, tilberedt

Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vare
Vann
g
Energi
kcal
Protein
g
Fett
g
Karbohydrat(-kostfiber)
g
Kostfiber
g
Egg, fra frittgående høns, kokt 76 143 12,0 10,2 0,8 0
Egg, kokt 76 143 12,6 9,8 0,9 0
Speilegg, stekt i hard margarin 70 189 13,3 14,6 1,0 0
Speilegg, stekt i myk margarin 70 189 13,3 14,6 1,0 0
Speilegg, stekt i smør 70 190 13,4 14,7 1,0 0
Speilegg, stekt i soyaolje 70 194 13,4 15,2 1,0 0
Speilegg, stekt i uspesifisert fett 70 191 13,3 14,9 1,0 0
Speilegg, stekt uten fett 73 159 14,0 10,9 1,0 0

Fjørfe, tilberedt

Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vare
Vann
g
Energi
kcal
Protein
g
Fett
g
Karbohydrat(-kostfiber)
g
Kostfiber
g
And, kjøtt med skinn, ovnstekt 33 517 17,5 49,7 0 0
And, kjøtt uten skinn, ovnsstekt 67 184 26,3 8,7 0 0
Gås, kjøtt med skinn, ovnsstekt 33 492 22,3 44,8 0 0
Gås, kjøtt uten skinn, ovnstekt 58 213 31,9 9,5 0 0
Høne, filet, kokt 64 141 33,3 0,9 0 0
Høne, kjøtt med skinn kokt 51 312 25,5 23,3 0 0
Kalkun, kjøtt med skinn, ovnstekt 55 271 26,4 18,4 0 0
Kalkun, kjøtt uten skinn, ovnstekt 67 139 30,1 2,1 0 0
Kalkunbryst, kjøtt uten skinn, ovnstekt 66 140 33,5 0,7 0 0
Kylling, brystfilet, stekt i fett 68 146 27,1 4,2 0 0
Kylling, brystfilet, stekt uten fett 70 123 27,9 1,3 0 0
Kylling, kjøtt med skinn, grillet 60 226 26,0 13,5 0 0
Kylling, kjøtt uten skinn, grillet 65 162 27,3 5,9 0 0
Kylling, kjøtt med skinn, ovnstekt 59 246 23,3 17,0 0 0
Kylling, kjøtt uten skinn, ovnstekt 69 135 27,9 2,6 0 0
Kylling, lårkjøtt med skinn, ovnstekt 61 221 23,1 14,3 0 0
Kyllingvinger, kjøtt med skinn, ovnstekt 53 266 27,4 17,4 0 0
Rype, bryststykke, uten skinn, ovnstekt 68 162 27,7 5,7 0 0

Lam, storfe, svin, tilberedt

Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vare
Vann
g
Energi
kcal
Protein
g
Fett
g
Karbohydrat(-kostfiber)
g
Kostfiber
g
Lam, kotelett, stekt 54 290 24,4 21,4 0 0
Lam, lårsteik med mørbrad, ovnsstekt 61 213 27,9 11,3 0 0
Storfe, entrecôtekam, stekt 60 230 26,7 13,7 0 0
Storfe, oksestek, rosa (roastbiff), stekt 69 143 27,3 3,7 0 0
Storfe, ytrefilet, stekt 70 138 26,5 3,6 0 0
Storfekjøtt, kokt 60 212 28,9 10,7 0 0
Svin, bacon med svor, stekt 34 513 16,0 49,9 0 0
Svin, familieribbe, stekt 38 446 22,3 39,6 0 0
Svin, flatbiff, stekt 71 133 25,9 3,3 0 0
Svin, koteletter, kam med fettrand, stekt 54 278 27,2 18,8 0 0
Svin, koteletter, kam uten fettrand, stekt 65 186 26,5 8,9 0 0
Svin, nakkekoteletter, stekt 56 274 25,0 19,3 0 0
Svin, sideflesk, lettsaltet, stekt 41 451 16,2 42,9 0 0
Svin, stek, ovnsstekt 55 273 25,6 19,0 0 0
Svin stek uten fettrand, ovnsstekt 65 160 30,2 4,4 0 0

Fisk og fiskeinnmat, tilberedt

Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vare
Vann
g
Energi
kcal
Protein
g
Fett
g
Karbohydrat(-kostfiber)
g
Kostfiber
g
Breiflabb, filet, kokt 78 80 19,8 0,1 0 0
Hyse/kolje, kokt 76 86 20,8 0,3 0 0
Hyse/kolje, røkt, skiver, kokt 74 96 22,4 0,7 0 0
Kveite, filet, melpanert, stekt i fett 59 237 19,2 16,4 3,2 0,2
Kveite, skiver, kokt 67 187 19,1 12,3 0 0
Laks, oppdrett, skiver, kokt 61 236 23,5 15,8 0 0
Laks, oppdrett, skiver, melpanert, stekt i fett 53 285 23,5 19,8 3,2 0,2
Laks, vill, kokt 60 215 23,2 13,6 0 0
Lever, torsk, kokt 25 633 6,9 66,9 0,8 0
Lutefisk, kokt 87 50 11,5 0,4 0 0
Makrell, juli-sept, kokt 53 301 21,8 23,8 0 0
Makrell, juli-sept, stekt i fett 45 349 21,9 27,6 3,2 0,2
Makrell, mai-juni, kokt 70 145 21,9 6,4 0 0
Makrell, mai-juni, stekt i fett 62 196 22,0 10,6 3,2 0,2
Rogn, torsk, kokt 66 125 27,0 1,9 0 0
Rogn, torsk, presset, hermetisk, stekt i fett 64 213 16,3 14,9 3,4 0
Rødspette, filet, kavringpanert, stekt i fett 62 185 12,5 10,2 10,8 2,1
Rødspette, filet, kokt 78 84 16,8 1,8 0,1 0
Rødspette, filet, melpanert, stekt i fett 71 131 16,0 6 3,3 0,2
Røye, melpanert, stekt i fett 60 203 19,1 12,6 3,3 0,2
Røye, stekt uten fett/grillet 68 152 19,0 8,4 0,1 0
Sei, filet, kavringpanert, stekt i fett 60 188 14,6 9,5 10,9 2,1
Sei, filet, melpanert, stekt i hard margarin 69 129 19,5 4,4 2,9 0,1
Sei, filet, melpanert, stekt i myk margarin 69 129 19,5 4,4 2,9 0,1
Sei, filet, melpanert, stekt i smør 69 131 19,5 4,5 3,0 0,1
Sei, filet, melpanert, stekt i soyaolje 69 138 19,4 5,4 2,9 0,1
Sei, filet, melpanert, stekt i uspesifisert fett 69 132 19,5 4,7 2,9 0,1
Sei, kokt 75 88 20,6 0,4 0,4 0
Sild, fetsild/sommersild, kokt 45 367 21,3 31,3 0 0
Sild, fetsild/sommersild, melpanert, stekt i fett 40 400 20,2 34 3,2 0,2
Sild, storsild/vintersild, kokt 58 234 19,0 17,5 0 0
Sild, storsild/vintersild, melpanert, stekt i fett 51 278 18,1 21,4 3,2 0,2
Steinbit, filet, kokt 72 122 23,3 3,1 0,1 0
Steinbit, filet, melpanert, stekt i fett 67 158 20,9 7,1 2,7 0,1
Torsk, filet, kavringpanert, stekt i fett 60 192 15,7 9,5 10,7 2,1
Torsk, filet, melpanert, stekt i fett 70 138 21,3 4,7 2,6 0,1
Torsk, lettsaltet, kokt 76 94 22,6 0,4 0 0
Torsk, skiver, kokt 76 94 22,6 0,4 0 0
Uer, filet, kokt 75 111 20,2 3,3 0 0
Uer, lettsaltet, skiver, kokt 75 111 20,2 3,3 0 0
Ørret, oppdrett, kokt 64 190 20,3 12 0,1 0
Ørret, oppdrett, skiver, melpanert, stekt i fett 57 240 20,4 16,1 3,3 0,2
Ørret, sjøørret, kokt 70 130 23,6 3,9 0,1 0
Ørret, sjøørret, melpanert, stekt i fett 62 181 23,6 8,2 3,3 0,2

Fiskeprodukter, tilberedt

Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vare
Vann
g
Energi
kcal
Protein
g
Fett
g
Karbohydrat(-kostfiber)
g
Kostfiber
g
Akkar, innbakt, forfritert, stekt i soyaolje 50 277 10,9 17,8 18,4 0,9
Fiskepinner, forfritert, stekt i hard margarin 54 250 12,6 14,5 17,2 0,6
Fiskepinner, forfritert, stekt i myk margarin 54 250 12,6 14,5 17,2 0,6
Fiskepinner, forfritert, stekt i smør 54 251 12,7 14,6 17,2 0,6
Fiskepinner, forfritert, stekt i soyaolje 52 263 12,6 16,0 17,2 0,6
Fiskepinner, forfritert, stekt i uspesifisert fett 53 254 12,6 14,9 17,2 0,6
Reker, innbakt, forfritert, stekt i soyaolje 44 291 14,4 17,7 18,4 0,9
Rødspette, panert, forfritert, fylt, ovnstekt uten fett 60 216 9,2 13,5 14,4 0,6
Rødspette, panert, forfritert, fylt, stekt i fett 56 262 8,6 19,4 13,3 0,6
Seibiff, melpanert, med forstekt løk, stekt i fett 68 143 18,1 4,0 8,6 0,7
Torsk, panert, forfritert, fylt, ovnstekt uten fett 68 150 11,1 7,1 10,3 0,4
Torsk, panert, forfritert, fylt, stekt i fett 64 201 10,3 13,5 9,5 0,4
Torsk, panert, forfritert, ovnstekt uten fett 57 213 12,6 9,7 18,7 0,6
Torsk, panert, forfritert, stekt i fett 53 258 11,7 15,8 17,3 0,6

Korn tilberedt

Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vare
Vann
g
Energi
kcal
Protein
g
Fett
g
Karbohydrat(-kostfiber)
g
Kostfiber
g
Bulgurgryn, kokt 59 170 4,3 4,7 27,7 3,1
Cous-cousgryn, kokt 58 180 5,1 5,0 28,6 2,0
Nudler hvete, uten egg, kokt 65 168 4,7 4,3 27,7 1,9
Pasta, grønn, fersk, kokt 68 137 5,4 4,2 19,3 1,2
Pasta, naturell, fersk, kokt 70 128 4,8 4,0 18,3 1,0
Pasta, naturell (makaroni/spagetti o.l), kokt 63 152 4,5 2,5 27,8 1,6
Ris, hurtigris, kokt 77 91 1,8 0,1 20,7 0,2
Ris, polert, parboiled, langkornet, kokt 72 106 2,4 0,3 23,5 1,4
Ris, polert, langkornet, kokt 69 123 2,9 0,2 27,3 0,8
Ris, upolert, naturris, langkornet, kokt 73 94 2,5 0,7 19,5 2,6

Poteter og grønnsaker, tilberedt

Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vare
Vann
g
Energi
kcal
Protein
g
Fett
g
Karbohydrat(-kostfiber)
g
Kostfiber
g
Poteter, lagringspoteter, kokte uten skall, saltet vann 75 68 1,9 0,1 15,2 1,6
Poteter, lagringspoteter, kokte med skall 76 77 1,9 0,1 17,1 1,6
Potetmos, av pulver uten melk, tilberedt 80 94 2,0 3,5 13,6 1,2
Potetsalat, med lettmajones 66 185 1,5 14,4 12,3 1,1
Potetsalat, med ekte majones 53 315 1,6 29,6 10,5 1,0
Potetsalat, med lettrømme 77 99 1,9 5,3 11,0 1,2
Potetsalat, med seterrømme 73 132 1,8 9,2 10,6 1,2
Blomkål, kokt 92 21 1,9 0,2 2,9 2,3
Brokkoli, kokt 89 28 3,2 0,3 3,1 3,0
Bønner, brune, kokt 57 108 8,8 0,6 16,9 6,6
Gulrot, kokt 89 31 0,7 0,1 6,7 2,7
Hodekål, kokt 90 27 1,4 0,1 5,2 2,6
Kålrot, kokt 89 30 0,9 0,1 6,4 2,7
Løk, kokt 88 28 1,1 0,1 5,7 2,0
Paprika, grønn, kokt 93 17 0,8 0,1 3,3 2,0
Paprika, rød, kokt 91 27 1,1 0,2 5,2 1,9
Persillerot, kokt 84 39 1,7 0,3 7,3 3,8
Purre, kokt 87 23 1,6 0,2 3,6 2,8
Tomat, kokt 94 15 0,7 0,2 2,5 1,5

Pulverbasis tilberedt, uten kjøttilsetning

Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vare
Vann
g
Energi
kcal
Protein
g
Fett
g
Karbohydrat(-kostfiber)
g
Kostfiber
g
Ertestuing, av pulver, tilberedt 65 128 8,5 1,5 20,0 M
Grytebasis, italiensk, med pasta, uten kjøtt, tilberedt 80 67 2,5 1,0 12,0 M
Grytebasis, Jegergryte, uten kjøtt, tilberedt 88 62 3,0 1,5 9,0 M
Grytebasis, meksikansk, med ris, uten kjøtt, tilberedt 79 81 2,0 1,0 16,0 M
Grytebasis, orientalsk, uten kjøtt, tilberedt 85 51 2,0 1,0 8,5 M
Grytebasis, Pasta di Napoli, uten kjøtt, tilberedt 70 117 3,5 3,0 19,0 M
Grytebasis, Stroganoff, uten kjøtt, tilberedt 85 64 3,0 1,5 9,5 M
Pizzafyllbasis, uten kjøtt, tilberedt 82 63 1,5 1,0 12,0 M

Saus og buljong , tilberedt

Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vare
Vann
g
Energi
kcal
Protein
g
Fett
g
Karbohydrat(-kostfiber)
g
Kostfiber
g
Bernaisesaus, tilberedt av pulver 68 225 2,5 21,0 6,5 0
Brun saus, av blokk, tilberedt 89 58 1,0 3,5 5,5 0
Brun saus, kjøttkakesaus, tilberedt av pulver 91 35 1,0 1,0 5,5 0
Brun saus, med løk, tilberedt av pulver 90 40 1,0 1,5 5,5 M
Buljong, kjøtt, tilberedt 98 3 0,4 0,1 0,1 M
Hvit saus, tilberedt av pulver 85 71 4,0 2,5 8,0 0
Sjysaus, tilberedt av pulver 95 19 1,0 0,5 2,5 0
Viltsaus, tilberedt av pulver 86 63 3,0 2,5 7,0 M

Retter med melk

Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vare
Vann
g
Energi
kcal
Protein
g
Fett
g
Karbohydrat(-kostfiber)
g
Kostfiber
g
Grøt, havregrøt, med vann 89 40 1,3 0,8 6,9 1,1
Grøt, risgrøt, med helmelk 81 89 3,2 3,0 12,3 0,3
Grøt, risgrøt, med lettmelk 83 74 3,3 1,3 12,4 0,3
Grøt, rømmegrøt 66 203 4,3 15,3 11,9 0,5
Pannekaker, med helmelk, stekt i hard margarin 58 194 7,8 8,0 22,7 1,0
Pannekaker, med lettmelk, stekt i hard margarin 60 176 7,9 5,9 22,8 1,0
Pannekaker, med lettmelk, stekt i myk margarin 60 176 7,9 5,9 22,8 1,0
Pannekaker, med skummet melk, stekt i hard margarin 61 165 7,9 4,6 22,9 1,0
Pannekaker, med skummet melk, stekt uten fett 63 144 8,2 1,9 23,5 1,1

Retter med egg

Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vare
Vann
g
Energi
kcal
Protein
g
Fett
g
Karbohydrat(-kostfiber)
g
Kostfiber
g
Eggerøre, stekt i fett 72 174 11,3 14,0 0,9 0
Eggerøre, stekt uten fett 76 136 11,9 9,2 1,4 0
Omelett, stekt i fett 73 168 11,0 13,4 1 0
Omelett, stekt uten fett 77 131 11,6 9,0 0,9 0

Retter med kjøtt

Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vare
Vann
g
Energi
kcal
Protein
g
Fett
g
Karbohydrat(-kostfiber)
g
Kostfiber
g
Biff stroganoff 60 246 15,0 18,9 3,7 0,5
Får i kål 77 112 10,0 6,4 3,4 1,3
Gryte, kylling (uten skinn), tomat, løk, sopp 79 89 11,9 3,1 2,6 0,9
Lammefrikassé 77 128 11,2 8,0 2,7 0,8
Lasagne, med kjøttdeig 70 151 7,4 8,3 11,3 0,8
Lungemos 67 199 16,0 14,5 1,0 0
Lys lapskaus, med storfekjøtt, 10% fett 78 94 9,3 4,3 4,5 0,8
Moussaka, med kjøttdeig 67 156 6,7 9,8 10,0 1,3

Pizza og ostepai

Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vare
Vann
g
Energi
kcal
Protein
g
Fett
g
Karbohydrat(-kostfiber)
g
Kostfiber
g
Ostepai 47 334 15,0 22,5 14,6 0,6
Pizzabunn, uten fyll 42 222 7,9 3,4 40,0 0,9
Pizza, hjemmelaget, med kjøttdeig 68 190 9,8 8,1 19,4 1,8
Pizza, med kjøtt, fryst 52 229 11,4 9,0 25,6 2,0
Pizza, med pepperoni, fryst 50 239 11,6 9,6 26,5 1,9
Pizza, med tomatsaus og ost 58 169 7,1 5,2 23,2 2,0

Retter med fisk

Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vare
Vann
g
Energi
kcal
Protein
g
Fett
g
Karbohydrat(-kostfiber)
g
Kostfiber
g
Fiskegrateng, med egg og makaroni, ovnstekt 70 158 11,2 9,0 8,0 0,3
Fiskegrateng, med egg, ovnstekt 71 150 13,5 8,7 4,3 0,1
Fiskegrateng, med egg, ovnstekt, industri 75 115 9,5 3,9 10,4 0
Fiskegrateng, uten egg, ovnstekt, industri 69 147 8,1 5,4 16,5 0
Gryte, sei, i løk og paprikasaus 79 91 10,1 3,4 4,8 0,6
Gryte, torsk, med tomat 84 65 10,3 1,9 1,6 0,6
Kabaret, med fiskepudding og reker 76 47 7,4 1,1 1,9 0,5
Sildesalat, med potet 80 77 3,2 2,5 10,5 1,6

Retter med grønnsaker

Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vare
Vann
g
Energi
kcal
Protein
g
Fett
g
Karbohydrat(-kostfiber)
g
Kostfiber
g
Bønnegryte, vegetarisk 76 64 4,6 0,4 10,1 3,5
Bønnekarbonader, stekt i soyaolje 56 200 7,0 12,5 14,1 3,5
Grønnsakgryte, med potet 84 42 1,2 0,1 8,8 1,6
Grønnsaksrøre, med tomat, Ratatouille 88 57 1,2 2,9 5,7 1,8
Salat, gresk, med fetaost, oliven 86 70 3,4 4,8 3,9 1,4
Soyaburger, stekt i vegetabilsk olje 57 197 10,7 11,0 15,0 4,7
Waldorfsalat 65 244 1,9 23,0 7,3 2,1

Supper

Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vare
Vann
g
Energi
kcal
Protein
g
Fett
g
Karbohydrat(-kostfiber)
g
Kostfiber
g
Betasuppe, tilberedt av pulver 88 41 1,5 0,5 7,5 M
Blomkål/brokkolisuppe, "Rett i koppen", tilberedt 90 40 1,0 1,5 5,5 M
Blomkålsuppe, tilberedt av pulver 93 33 1,5 1,0 4,5 0,8
Ertesuppe, tilberedt av pulver 85 55 3,5 1,0 8,0 1,9
Fiskesuppe, Bergensk, tilberedt av pulver 92 41 2,5 1,0 5,5 M
Fiskesuppe, med laks, fryst 83 83 4,6 4,3 6,5 0
Fiskesuppe, med mager fisk 91 40 4,8 1,8 0,9 0,6
Fiskesuppe, med mager fisk, fryst 75 118 6,8 6,3 8,3 0,5
Fiskesuppe, med mager fisk, jevnet 90 44 4,7 1,7 2,1 0,6
Tomatsuppe 91 33 1,0 0,5 6,0 0,4
Tomatsuppe, med krutonger, "Rett i koppen", tilberedt 89 45 1,0 1,0 8,0 M
Tomatsuppe, med makaroni, tilberedt av pulver 90 37 1,0 0,5 7,0 M

Pudding og annen dessert

Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vare
Vann
g
Energi
kcal
Protein
g
Fett
g
Karbohydrat(-kostfiber)
g
Kostfiber
g
Duo, lys sjokoladeyoghurt og nøttecrisp 65 178 4,0 8,7 20,9 0,5
Eggedosis 58 202 9,7 7,5 23,8 0
Fromasj, tilberedt av pulver 64 187 4,3 10,0 20,0 0
Fruktsuppe, tilberedt av pulver 85 57 0,2 0 14,0 M
Gelé, tilberedt av pulver 80 78 1,4 0 18,0 0
Karamellpudding, Piano 73 147 2,7 8,7 14,5 0
Mandelpudding, Piano 77 105 2,9 3,3 16,0 0
Nypesuppe, tilberedt av pulver 86 53 0,1 0,1 13,0 0
Rislunsj med jordbær, Piano 70 152 3,0 6,2 21,0 0,1
Sjokoladepudding, Piano 77 106 3,2 3,5 15,5 0
Sjokoladepudding, tilberedt av pulver 75 83 3,2 1,4 14,3 0
Sorbet 54 182 1,3 0 43,6 0,2

Krem, saus og glasur

Matvare/Tilberedt mat og retter
Næringsinnhold i 100 g spiselig vare
Vann
g
Energi
kcal
Protein
g
Fett
g
Karbohydrat(-kostfiber)
g
Kostfiber
g
Eggekrem, til kaker 74 129 7,3 5,4 12,9 0,2
Fruktsaus, tilberedt av pulver 85 52 0 0 13,0 0
Karamellsaus 30 280 0 0 70,0 0
Melisglasur 15 340 0 0 79,9 0
Romkrem, Piano 72 153 2,7 9,1 15,1 0
Sjokoladeglasur 17 376 2,6 11,8 64,8 2,2
Sjokoladesaus 28 268 2,3 1,2 62,0 0
Smørkrem, med hard margarin 11 545 1,4 39,5 45,9 0
Smørkrem, med meierismør 11 555 1,7 40,4 46,2 0
Vaniljekrem, med helmelk 75 116 2,9 3,6 17,9 0,1
Vaniljekrem, Piano 73 150 2,7 8,8 15,0 0
Vaniljesaus, Piano 73 149 2,7 8,5 15,5 0
Vaniljesaus, tilberedt av pulver 82 77 3,1 1,4 12,9 0

Tilbake til oversikten

Kilde:

Aktive diskusjoner

Den store matvaretabellen

Kategorier

© Lavkarbo.no 2004-2008