Har ikke prøvd ut hjortesalt elelr natron, men i så små mengder har ikke karber noe å si.
Om du følger Atkins må du se på ingrediensene i brødet for å vite om du kan spise det eller ei. Er du på induksjon kan du IKKE spise brød, uansett om du er i ketose eller ikke. Eneste unntaket er fiberrik, og da bare en til dagen. På vedvarende kan du spise brød når du kommer til det steget på stigen som tillater frø og nøtter. Brød som inneholder vanlig mel kan du ikke spise før siste steg på stigen. Sjansen for at du da er på Pre-vedlikehold og nær målet ditt.
100 gr bakepulver har jo nesten 40 karbiser
to spiserskjerer er 30 mll og kanskje 13 gram
ergo blir jo to spiseskjeer bakepulver ca 13 gram???
ca mye synes jeg hvis man bare skal bake litt?
[quote=Nille;229374]Har ikke prøvd ut hjortesalt elelr natron, men i så små mengder har ikke karber noe å si.
Om du følger Atkins må du se på ingrediensene i brødet for å vite om du kan spise det eller ei. Er du på induksjon kan du IKKE spise brød, uansett om du er i ketose eller ikke. Eneste unntaket er fiberrik, og da bare en til dagen. På vedvarende kan du spise brød når du kommer til det steget på stigen som tillater frø og nøtter. Brød som inneholder vanlig mel kan du ikke spise før siste steg på stigen. Sjansen for at du da er på Pre-vedlikehold og nær målet ditt.
[/q
hvorfor kan man bare spise fiberrik når nabobrødet har mindre karber enn fiberrik??
I nabobrødet er det frø og nøtter -og om du har lest boka, så har du sikkert lest at på Induksjon skal man IKKE spise frø og nøtter. Fiberrik er kli og det er tillatt.
Ja du kan bruke natron i stedet for bakepulver hvis du har noe surt i deigen/røra. (CF, sitronsaft, eddik…)
1 ts natron tilsvarer 2 ts bakepulver og inneholder ikke karber.
1 ts bakepulver = 5 g
1 ss bakepulver = 15 g
2 ss bakepulver i en brødoppskrift blir mer enn 11 karber…
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.