< Tilbake til oversikten

Veies karbs i mat kokt eller...

#1

nita58 sa for siden:

Heia!

Ja det er meg igjen......:p ! Veier dere grønnsaker som blomkål, brokkoli etc i rå eller i kokt tilstand?? Har det noe å si???

Klem:cool:


#2

Aline sa for siden:

Kommer an på hva slags tabell du ser på. Det bør stå i tabellen om karbeinnholdet gjelder for 100 gram kokt eller 100 gram rå...?

Om du bruker fitday, så kan du selv velge om du legger inn kokt, stekt rå osv :)


#3

Georgine sa for siden:

Jeg veier de alltid i rå tilstand... men så koker jeg sjelden grønnsakene da :D


#4

Nille sa for siden:

Anbefaler absolutt å veie maten/grønnsakene i rå tilstand ! Da får du det riktigste resulatet - og det er også det som er standard i matvaretabellene. Om det er stor forksjell på karber ved rå og kokt står det oppgitt, men det er svært skjelden det er forskjell i karber.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.