Nille sa for siden:
Denne oppskriften har jeg på et håndskrevet ark i boka mi, men jeg aner ikke hvor jeg har den fra. Har prøvd den en gang, men husker ikke smaken ! :p
1 kopp soya eller myse protein
1/2 ts bakepulver
1 ts kremfløte
1 kopp vann (ca. se fremgangsmåte)
1 ts oliven olje
2 egg
Visp egg sammen, ha oppi kremfløte og olje, bland oppi det tørre og se med vann til myk deig (ikke rennende). Det skal ikke være klumper i. Bruke gjerne håndmikser.
Spre tynt (den tykner ved steking så ikke spre for tykt) på et godt smurt bakepapir. Dess tynnere dess bedre for wrap. Kan brukes som pizzabunn og, da smøres den ut tykkere.
Stek på 175-180°C i 10 - 12 minutter
Har ikke regnet ut karber, men det er ikke mange. Hvor mange wraps/tortillas det blir kommer an på hvor tykt man smører utover.