Aadna sa for siden:
Heisann! ;o)
Hva er sunest av og koke eller spise "brokoli rått?
Aadna sa for siden:
Heisann! ;o)
Hva er sunest av og koke eller spise "brokoli rått?
jeef-micro sa for siden:
Dersom du koker forsvinner en del vitaminer og andre stoffer i kokevannet, så enten spis brokolien rå eller damp den
Imp sa for siden:
Hva med steking? Jeg syns stekt brokkoli er slafs!!
jeef-micro sa for siden:
stek ivei, men bruk sunt fett :)
Nille sa for siden:
Den aller aller sunneste måten å spise brokkoli på er å bare forvelle den. Da går ingen vitaminer/mineraler tapt og det er "snillere" mot fordøyelsen er rå.
Men det er helt marignalt...
Iset sa for siden:
Jeg pleier å smørdampe den. Smelter en god klatt meierismør i en gryte (middels varme) og lar frosne brokkolibuketter surre i smøret under lokk til de er blitt litt myke. :sikle:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.