< Tilbake til oversikten

Himmelsk kalkungryte!

#1

HP sa for siden:

Dette trenger du:

  • Masse kjærlighet

  • Smør, ghee eller cocosa til steking

  • ca 400g kalkunstrimler

  • 2 store løk i strimler

  • 1 rød paprika i strimler

  • 1/3 liten squash i strimler

  • 1/3 stor grønn chilli i strimler

  • 2/3 pk hakket tomat fra rimi i pappkartong

  • 1 ss Tandori masala fra Rajah (pasta på glass)

  • 1 dæsj fløte

  • 1 dæsj vann

  • 3-5 dæsjer god olje
    Slik gjør du:

  • Smelt smør i en panne

  • Stek kalkunen

  • Ha i løk - la frese litt sammen med kalkunen

  • Ha i paprika

  • Ha i chilli

  • Ha i hakket tomat

  • Ha i tandori masala

  • Legg lokk på

  • Trekke litt

  • Ha i squash

  • Trekke litt

  • Ha i en dæsj vann

  • Ha i en dæsj fløte

  • Trekke litt

  • Når det begynner å bli ferdig skrur du av platen... venter noen minutter

  • Så blander du inn oljen.

  • Serveres sammen med råkost! :D (middag for 2...)
    Råkost:

  • Raspet kålhode

  • Raspet gullerot

  • Raspet squash

  • Raspet selleri

  • Raspet eple

  • Litt presset sitron
    Himmelsk godt! :D Kan ikke beskrives med ord! :D :D


#2

Summer sa for siden:

Den var virkelig himmelsk og fortjener en applaus! :)

Nydelig god!


#3

Summer sa for siden:

harlystpå


#4

Huldr sa for siden:

Har du fått? :dulte:


#5

Summer sa for siden:

Nei, men jeg fikk brownies i går, så jeg skal ikke klage. :stortsmil


#6

EmilyB sa for siden:

Denne er nydelig. Men vil anbefale at man smaker seg fram mht tandori paste. 1 ss er skikkelig sterkt. Vi brukte ellers rømme over når vi spiste for å døyve den sterke smaken.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.