Goggen sa for siden:
...
Goggen sa for siden:
...
Nett sa for siden:
Hørtes god ut - må prøves ut en helg:)
Nille sa for siden:
Tror du gjør rett jeg Goggen, om brennvinet KOKES (:eek: ) forsvinner jo alkoholen. Da blir det jo alkoholfri eggelikør da..... Og hva er vitsen med det liksom ?? :snill:
[color=purple][/color]
Ville ha smakt meg frem med Splenda'en også. Prøvd først med 0,5 dl... etc.....
Smurfine sa for siden:
Hadde jeg likt eggelikør så hadde jeg nok prøvd denne. ;)
Aline sa for siden:
Høres jo ut som luksus-smoothie :D:D
Karin sa for siden:
Eggelikør har jeg jammen ikke drukket på mange år gitt! Men jeg husker at jeg likte det i min ungdom. Det er så bra at vi har folk på forumet som deler sånt, så man kan lage sine egne erstatninger for det man savner!
Jeg reagerte også på den kokingen av brennevinet ja. . . Alkohol fordamper vel ved ganske lav temperatur, sånn 60-70 grader eller noe, synes jeg å huske. Med andre ord ingen grunn til å lage gløggen for varm heller.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.