< Tilbake til oversikten

Enkel tandori-kyllinggryte

#1

Nett sa for siden:

En god og kjapp gryterett med mye smak i!

ca. 400 g kyllingfilet
1 løk
1 ss olje
-stekes og has i en gryte
-tilsett:
1 ss Gara Masala-krydder
1-2 kr.mål kajennepepper
1 bok hakkede tomater
2 dl matfløte
1/2 ts fruktose
1-1 1/2 ts salt
-kok opp og la små-putre i ca 10-20 min.
-server med en god salat og/eller ris/julseris/annet tilbehør.


#2

Vikki sa for siden:

Takk for at du deler oppskrift ! Alltid kjekt å prøve ut noe nytt !! :)


#3

Pipp sa for siden:

Denne spiste vi på torsdag....kjempegod.......:D


#4

Bayone sa for siden:

Drar frem denne jeg, den så utrolig god ut.

Hvor får jeg kjøpt Gara Masala-krydder? Invandrerbutikk?


#5

Iset sa for siden:

Ja, der, men også på butikker som feks. Ultra, Meny osv. De har sånne bokser med indiske kryddere, står i hyllen sammen med alt det der indiske og asiatiske middagsgreiene. Men innvandrerbutikker er geniale på kryddere. :D


#6

mofe sa for siden:

.. men den er det vel mye sukker i, kanskje?


#7

Iset sa for siden:

Tror ikke det, den jeg snakker om er rent krydder tror jeg. På sånn boks. Må se neste gang jeg er på Ultra.


#8

Bayone sa for siden:

Takker, prøve Asia Marked i mrg :D


#9

Karete sa for siden:

Denne var namenam :) mannen lurte på hva vi trenger toro til ;) og no er det min feil at han har forspist seg ;D tilogmed ungene likte denne :) så denne tar jeg godt vare på og kommer nok til å lage den masse fremover :)


#10

Tufso86 sa for siden:

Denne skal jeg lage ikveld, gleder meg til å prøve! Jeg kjøpte garam masala på Kiwi faktisk :) Helt vanlig krydderglass med grønn kork (husker ikke navnet nå).


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.