ca. 400 g kyllingfilet
1 løk
1 ss olje
-stekes og has i en gryte
-tilsett:
1 ss Gara Masala-krydder
1-2 kr.mål kajennepepper
1 bok hakkede tomater
2 dl matfløte
1/2 ts fruktose
1-1 1/2 ts salt
-kok opp og la små-putre i ca 10-20 min.
-server med en god salat og/eller ris/julseris/annet tilbehør.
Ja, der, men også på butikker som feks. Ultra, Meny osv. De har sånne bokser med indiske kryddere, står i hyllen sammen med alt det der indiske og asiatiske middagsgreiene. Men innvandrerbutikker er geniale på kryddere. :D
Denne var namenam :) mannen lurte på hva vi trenger toro til ;) og no er det min feil at han har forspist seg ;D tilogmed ungene likte denne :) så denne tar jeg godt vare på og kommer nok til å lage den masse fremover :)
Denne skal jeg lage ikveld, gleder meg til å prøve! Jeg kjøpte garam masala på Kiwi faktisk :) Helt vanlig krydderglass med grønn kork (husker ikke navnet nå).
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.