< Tilbake til oversikten

bacon og karbo

#1

stinasol sa for siden:

en som sa til meg at vist jeg steiker baconen for mye så blir det masse karbohydrater,er det sant???uæææ liker den godt stekt jeg snufs..kan hende dette er et skikkelig dumt spørsmå men har ikke peil.. :p


#2

tess81 sa for siden:

Åssen kan d blir mer karbo????høres helt fjernt ut.......
D eneste når man steiker de godt så forsvinner nesten alt fettet....


#3

jeef-micro sa for siden:

tror ikke du tilfører ekstra karbo om du steker det godt... du bare fjerner en del fett, så det blir mindre %-vis fett enn om du hadde spist det rått eller bare stekt det litt... men det er jo ikke karber i bacon, så det øker jo ikke karbe-% heller


#4

stinasol sa for siden:

oki flott =) tenkte det hørtes dumt ut men må jo spør så jeg ikke gjør noe galt...


#5

jeef-micro sa for siden:

Her inne finnes det ikke dumme spørsmål... her spør vi når vi lurer på noe :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.