< Tilbake til oversikten

Sellerimos-superdigg

#1

Mya sa for siden:

Siden sellerirot visstnok ikke er så ille i noen form legger jeg inn et dødsgodt tilbehør som gjør at jeg ihvertfall ikke savner poteter eller andre skumle saker...

Kok sellerirot mør, hell av alt vannet, ha i en god klatt smør og mos dette sammen ha i fløte til passe konsistens og smak til med salt.

Helt fantastisk til høstlammet, og god til alt annet smakssterkt kjøtt, har med hell servert det til fisk og. Eller bare med stekt bacon ved siden av som litt trøstemat!

Enjoy


#2

Anne sa for siden:

Enda en ting jeg MÅ prøve...så deilig:)
Takk!


#3

Daizy sa for siden:

Nam, gleder meg til å prøve denne :)



#5

Nille sa for siden:

Tusen takk ! Der har vi fin erstatning til kålrotmosen ja !
Visste det var noe jeg glemte å kjøpe i dag !!


#6

Siljevanilje sa for siden:

føler seg rar, for jeg liker ikke selleri :(


#7

Nille sa for siden:

Er det stangselleri eller sellerirot du ikke liker ? Eller er det begge deler?
De smaker helt forksjellig vet du .......


#8

Siljevanilje sa for siden:

uhm, begge deler. smaker vondt synes jeg. men smaken er som baken, delt.


#9

Hedda:) sa for siden:

Tror aldri jeg har smakt sellerirot, jeg! Dette skal jeg jammenmeg prøve. :) Men stangselleri liker jeg ikke.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.