Hei er ny her lagt inn en melding på introduksjonen.
Jeg er skikkelig frustrert og trenger desperat råd fra dere kloke hoder. Vil ikke slutte da jeg tidligere har hatt så gode resultater... Men sliter nå med motivasjonen etter det jeg opplever. Jeg spiser ketolyse/atkins kost. Uten juks, føler at jeg har vært kjempefliink. Men altså....
Etter å ha gått på ketolyse/atkins i ca ett år har jeg tatt av 25 kg og superfornøyd. Hadde en forutbestemt sprekk i sommer som gikk greit hadde gått op 3 kg og syntes ikke det var så galt. Ble bare mer motivert for å starte opp igjen. Var superflink og begynte igjen som planlagt uten noe "slinger i valsen" og gikk opp 1,5 kg første uke. På en og en halv måned har jeg totalt kun gått ned igjen 400 gram som eg ikke er noe. Jeg har fulgt til punkt og prikke og stixen har vært lilla hele tiden...
Jeg spiser nok fett, har tidligere opplevd at mangel åp fett har stoppet opp vekttapet mitt. Har og etter ett år med suksess blitt godt kjent med kostholdet og kroppen min. Men nå skjønner jeg ingenting og det er så fryktelig demotiverende, når jeg føler det går feil vei igjen, til tross for at jeg vet jeg er flink.
Jeg har og begynt å trene mer, og nei går heller ikke ned men opp på cm også desverre, bukser som var litt løse i våres er nå trange igjen. Har skikkelig panikk, vil mer ned ikke opp igjen... snufs:hylgrine:
Hvor mange karber spiser du pr dag ?
Hva spiser du, kan du poste en typisk meny ?
Spiser du mye kunstig søtstoff ?
Spiser du store mengder meieriprodukter ?
De fleste som stanser opp etter et større vekttap, stanser opp fordi de rett og slett spiser FOR LITE. Det e ikke meningen at du skal gå på 20 kaber/induksjonsnivå mer enn 14 dager. Det er ikke farlig å gå lenger, - for all del, ligg på det nivået så lenge det funker. Men, for de fleste er det slik at kroppen før eller siden får nok. Den vil har MER. Det er vanlig å ha platåer som varer fra 1 til 4-6 uker uten at det er noe unormalt. Det er kroppen som stabiliserer seg. Så lenge du går ned (400 gram er ikke platå) så er kroppen din igang.
I de fleste tilfelle vil det imidlertidig hjelpå å ØKE karbene. Feilen de fleste gjør er å fortsette å kutte ned. Da tror kroppen dne sulter og sparer som bare f.... på alt den blir tilført.
Mitt råd er at du karrer deg over på vedvarende snarest mulig. Kutt ut kunstig søtstoff i den utstrekning du syns det er mulig (barer er fyfy), og begrens inntaket av kremfløte om du bruker en del av det. Øk med 5 karber pr uke. Bruk vedvarende stigen, den gir en god pekepinn på hva som belaster kroppen minst og gir best uttelling. Prøv det et par uker først, og funker det, så fortsetter du. Funker det ikke, så kan vi gå lenger inni "materien".
Jeg spiser ikke barer og sånt, lager det jeg spiser fra bunn så jeg vet mest om det som er i, mest fordi jeg ikke er spes glad i sånne barer og sånt da....
Utenom det jeg allerede har sagt; Tror ikke det er noe problem med hvor mye du spiser, men HVA. Du spiser ikke for lite iallefall.....
Det ser ut som om du bruker en del meieriprodukter. Prøv å kutte litt ned på dem. Du kan også reagere på nøtter. Jeg kan bl.a. ikke SE på em nøtt uten å legge på meg, - det kan være noe der.... Og rosiner og gulerot er UT !!
Prøv å finne ut hvor mange karber du spiser. Det er litt nyttig å vite. For å kunne justere matinntaket litt. Tell karber et par dager (det betyr dessverre veiing og måling de dagene).
gulrøtter spiser jeg ikke og kanskje 7 rosiner, det er det jo i den maten fra spis deg slank som jeg har spist tidligere. Nøtter har jeg heller aldri reagert på ifht vektnedgang. Er jo heller ikke så mye en liten håndfull. Og heller ikke hver dag. Det var forresten to forkoster spiser ikke begge hver dag altså.
Hei har lagt inn gårsdagens meny på den andre tråden min under introduksjoner. Trodde ikke den skulle være ille
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.