moea sa for siden:
Hvordan er denne på Fedon?? Er det greit med en sånn skive til frokost? Så det var potetstivelse i da...er kanskje ikke det beste det....
moea sa for siden:
Hvordan er denne på Fedon?? Er det greit med en sånn skive til frokost? Så det var potetstivelse i da...er kanskje ikke det beste det....
moea sa for siden:
Ingen som kan svare?
Iset sa for siden:
Jeg troor ikke jeg ville spist dem, da jeg ser det er herdet fett/transfett i dem. Vet ikke hvor mye, men jeg er enda reddere for å spise det enn sukker, så JEG holder meg unna. :)
moea sa for siden:
Åja...det tenkte jeg ikke på:rolleyes:
moea sa for siden:
Noen fler??
themonk sa for siden:
Jeg ville ikke satsa på polarbrød nei... Det er som en slags fancy bolle. :p Ville heller bare spist Lindbergbrødet. Det er ganske bra. Eller så er jeg personlig fan av Esekielbrød... for det kan man skjære så tynne skiver av. :)
Iset sa for siden:
Ja Ezekielbrødet er bra. :D
Ellers så laget jeg nylig et knallgodt lavkarbobrød av ørlite soyaprotein, creme fraiche, egg, smør, mandelmel, hvitløk og litt til. :sikle:
Anne sa for siden:
Ellers så kan jeg anbefale dette brødet fra Lindberg for Lindbergere ihvertfall:p . Veldig godt og praktisk å ta med et par skiver som ligger innpakket.
www.drlindbergs.no/page/index.php?structid=348&joinid=5682&parentid=218
themonk sa for siden:
Den støtter jeg. Det brødet er faktisk veldig godt... litt synd at det er så tungt bare. :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.