< Tilbake til oversikten

Tagatesse bakesukker - eller noe annet?

#1

TrillTrall sa for siden:

Ja, da var jeg her igjen da... Det er vel 10 år siden jeg gikk på lavkarbo og nå vil mannen absolutt prøve så da prøver vi. Ingen av oss er helseskadelig overvektige altså, men det gjør ingenting om vi går ned 5-7 kg for å si det sånn.

Hadde en pakke tagatesse bakesukker stående i skapet, men når jeg leser på pakken så inneholder jo den rimelig mye karber ser jeg... (ble nok kjøpt en gang jeg telte kalorier...) Har ennå til gode å smake noe som blir godt med sukrin. Er det noen som har noe forslag til en søtning som kan brukes i f.eks. nøttebunn og som er "godkjent" innenfor lavkarbo og som smaker godt? Sukrin og Sukrin melis smaker pjuk... Har heldigvis en ganske velassortert Life-butikk i gangavstand hjemmefra. :)


#2

snowflakes sa for siden:

Hei å velkommen tilbake:klem:

Tagatesse er det sukkeret jeg bruker. Det er vel stort sett sukkeralkoholer å de skal trekkes fra. På min finesse bakesukker står det 80karbohydrater der 79 er sukkeralkoholer som skal trekkes fra. Så da er det ikke så galt med 1g netkarbo:D jeg synes finesse/tagatesse er best til baking o.l. den gir ikke den bittre kalde smaken som sukrin ofte gjør.


#3

index sa for siden:

Sukrin er egnet til å ødelegge de fleste retter det tilsettes i. Selv har jeg havnet på Natreen, og synes den gir grei smak.


#4

TrillTrall sa for siden:

Det skjønte jeg etter litt googling vøtt... :rolleyes: Så da skal jeg bruke det, har jo ikke akkurat tenkt å basere kostholdet på bakst, men det er nå engang greit å ha innimellom, både rundstykker/brød og en og annen kake eller muffins. :) Har skjønt at finesse og tagatesse er omtrent det samme.

:lol: Det er sant! Natreen ja... Kjøpte en flaske flytende til å ha i teen, men jeg blir ikke fortrolig med den, flytende stevia er mye bedre.


#5

index sa for siden:

Bruker helst Natreen i pulverform. Har Sukrin Gold, SStevia , Tagatesse og litt annet i hus også, men liker Natreenen best til vanlig.


#6

TrillTrall sa for siden:

Lurer på om jeg har en pakke Sukrin Gold i skapet, den må være mange år gmmel. :lol: Lagde lavkarbomuffins med tagatesse her i kveld, var litt spent, men verken mannen eller jeg har merket noe til luft i magen. Har brent meg på mengde tagatesse en gang tidligere gitt... :rolleyes:


#7

snowflakes sa for siden:

Ja det er en liten jungel med alle disse søtningene:rolleyes: men det vintigste er å finne hva som funker for deg.

Ha en god dag:klem:


#8

TrillTrall sa for siden:

Det er sant! :D Tagatesse funker greit så lenge jeg ikke kyler innpå og det er det jo heller ingen grunn til. :rolleyes: Men det blir jo ofte så godt at man bare vil spise mer og mer og mer... :cool:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.