#1
kals sa for siden:
Hei!
Spør om alt jeg:D . Må det være Rapsolje i brødet vi baker av soyamel, liker ikke smaken av den så veldig godt. Hva med olivenolje?
kals sa for siden:
Hei!
Spør om alt jeg:D . Må det være Rapsolje i brødet vi baker av soyamel, liker ikke smaken av den så veldig godt. Hva med olivenolje?
Iset sa for siden:
Jeg har bare brukt den oljen jeg har, som regel olivenolje. Har tilogmed brukt smeltet smør istedet, og det ble faktisk mye bedre.
Charmtassen sa for siden:
Jeg har også brukt smeltet smør, og har samme erfaring som Iset. Kjempegodt! (Og særlig den versjonen uten soyaprotein:D )
kals sa for siden:
Takk for svaret Iset og Charmtassen.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.