< Tilbake til oversikten

Koldtbord mat?

#1

Melania sa for siden:

Jeg sitter her og vrir hjernen min for å finne ut hva jeg kan lage/servere i familieselskapet i helgen. Det bøhøver ikke å være lavkarbo (jeg klarer meg uansett)

Det må være noe jeg kan lage mest mulig klart på forhånd, og det blir vel totalt ca 16 gjester.

Tips tas imot med takk :)


#2

Georgine sa for siden:

Karbonader: stekes på forhånd, fryses og varmes før selskapet sammen med løk i ovenen.

Kabaret: med reker, egg og grønnsaker. Skal lages dagen før.

Kjøttpålegg: kjøpes i ferdige pakker


#3

Fjonken sa for siden:

Potetsalat, Waldorfsalat, skinkesteik i skiver med svisker og annet tilbehør. Roastbeef med tilbehør, røkelaks og eggerøre. Hel kokt laks/ørret med tilbehør. Kyllinglår. Brød og kremt loff evt rundstykker.
Skåler med majones, sursild, rødbeter, surkål, sylteagurk, bløtstekt løk, rå løk, oppskåret salatgrønnsaker som tomat, agurk o.l. Frisk frukt og ostefat. Samt alt det andre som er nevnt tidligere..
Bon appetitt..


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.