Baconburger Ingredienser
500 gram karbonadedeig
1 ts salt
1/2 ts pepper
3 ts worchestershiresaus
8-10 skiver bacon
8-10 sjampinjong Fremgangsmåte
Ha salt, pepper, og worchestershiresaus i en bolle sammen med kjøttdeigen, og rør sammen.
Lag fire solide burgere og stek dem op sterk varme.
Del soppen i skiver og stek den gyllen. Stek også bacon til det blir sprøtt og godt.
Varm burgerbrødene. Bygg deretter burgeren opp med salat, tomat og løk.
Denne oppskriften er sakset fra Matsiden.no De har mange flotte oppskrifter der og mange kan sikkert som denne tilpasses lavkarbo. Her kutter du bare ut burgerbroedene og har f.eks. noen gronnsaker til.
Hvis du følger fedon-filosofi og er skikkelig sugen på burger kan du legge en tynn fedonbrødskive under og passe på at det ikke er noe særlig fett i dressingen. Gjorde det på lørdag faktisk, veldig godt! :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.