< Tilbake til oversikten

GI - for vin

#1

janmesi sa for siden:

Hei ... jeg leter og leter, men finner ikke noe sted som opplyser GI'en til rødvin, rosevin eller (tørr) hvitvin. Noen som vet?



#3

Goggen sa for siden:

Men så fant jeg denne også..
www.aftenposten.no/helse/article1210939.ece

Og der står det:
"Rødvin har et høyt naturlig sukkerinnhold, og vil ikke gi så høy promille som hvitvin, selv om man drikker like mye og med samme alkoholinnhold."


#4

BiggestLooser sa for siden:

Her en en lenke til en artikkel om "The Drinking Man's Diet" Jeg husker at jeg sent paa 70'tallet bestilte denne lille boka. Det var til og med for jeg lovlig kunne drikke. Men det beviser at lavkarbo er ingen ny ide. Jeg tror personlig at man nok kan drikke brennevin (i begrensede mengder)uten at man f.eks. gaar ut av ketose Det som er problemet er at man mister lett "bremseklossene" og kan innta mer "forbuden" fode.

www.forbes.com/2004/04/21/cz_af_0421feat.html


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.