Nå er jeg klar for å prøve meg på ketolysekuren igjenn. Var godt i gang noen uker i vinter, men sluttet , uten at jeg helt vet hvorfor egentlig:confused:
Men nå skal jeg iallefall bestille den nye bakemiksen, og la det stå til utover høsten. Kommer nok innom med spørsmål her etterhvert, utrolig inspirerende å få "kontakt" med alle "guruene" her !!! Vi snakkes
Hei
Velkommen tilbake. Du vil nokk oppdage at du ikke får helt samme kickstart som første gang du var på ketolysekuren, men følger du kuren vil du kunne få samme jevne vekttap som første gang.
Lykke til
Torkil :)
Hei.
Tenkte på en ting jeg. Nå har jeg gått på ketolyse i 6 mnd men har ikke vært hos lege enda. Vet du anbefaler det i boka di, men MÅ jeg gå? Og hvorfor? Jeg forventet en stagnasjon i vekttapet nå når jeg har gått ned såpass mye men det fortsetter i samme takt som før, kan jeg regne med det fortsatt?? Jeg trener ikke i det hele tatt foruten vanlig bevegelse og litt sykling iblant....
Hei
Egentlig anbefaler jeg deg å gå, men følger du følger kuren etter boken og for øvrig føler deg frisk og kroppen fungerer fint er sjansen for at noe skal være galt svært liten.
Takk for svar. Tar meg en tur til legen jeg. Følger boka men med et veldig snevert utvalg av maten der. Har følt meg veldig trøtt, tåkete syn og hodepine de siste 2-3 ukene så det er greit å få sjekka tror jeg. Så er det iallefall gjort.
Hei
Jeg håper du tar kosttilskuddene som hører til ketolysekuren ? ellers kan det forklare at du har mer og lengervarende bivirkninger av kuren enn det som er vanlig.
Vennlig Hilsen
Torkil :)
Hei hei. Nå har jeg vært hos legen. Alt var kjempefint og kolestrolet var gått ned fra 6.7 til 5.6 på 1 år. Det er bare å fortsette mot målet mitt. Jeg har det så kjempebra og er så glad men tenker jo av og til på hva skjer når alle kiloene er borte og jeg skal spise "vanlig"mat igjen. Noen råd??
Du kan aldri gå tilbake til å spise slik du gjorde før, om det er hva du mener med "vanlig" mat. Da vil du garantert gå opp det du har tatt av + litt til.
På ketolysekuren (om du har lest boka og følger den skikkelig), vil du etterhvert finne ut hva DIN kropp tåler og hva du kan/ikke kan spise uten å legge på deg.
Forslaget er at du når du er nære målet ditt (si va. 5 kg fra) introduserer mer og mer karber med 5-10 gram pr uke. Nå du ikke tar av lenger - men ikke legger på deg heller - vet du hva DIn kropp tåler og hvor DIN akseptgrense for karber går. Og så legger du kostholdet ditt opp rundt det.
Det kan hende du ikke tåler så mye karber og må ligge på rundt 45 +/- pr dag, - eller du kan være en av dem som tåler 160 +/- uten problem. Det finner du som sagt ut etterhvert.
Det er bare en ting som er sikkert, og det er at du MÅ/vil endre oppfatning om hva som er "vanlig" mat ! :D
Takk nok en gang for svar. Jeg skriver litt "sleivete" av og til mye pga dårlig tid men jeg mener selvsagt ikke mat som jeg spiste før. Jeg får hjelp av ei venninne som har gjort det samme og tatt av 40kg og klarer seg bra nå 1 år etterpå også. Snakket med henne i går og hun skulle forklare når den tid kom så jeg er optimist. Men hva gjør jeg galt med denne signaturen min?? Jeg lagrer den jo....
Flott (du har fått til siggen også !). Bare et lite tips: Det er langt fra sikkert at det som funket/er riktig for venninden din vil funke eller være riktig for deg. Alle er forskjellige ! Du må finne DIN metode etterhvert. Flott at du fr hjelp på veien, men PLEASE les boka sjøl også, - det er en forutsetning for å lykkes ! :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.