< Tilbake til oversikten

Kalkunkjøttkaker

#1

Summer sa for siden:

Jeg lagde kalkunkjøttkaker i dag.

Hadde 300g rent kalkunkjøtt i kjøkkenmikser sammen med en halv hvitløk og en sjarlottløk og kjørte det til kjøttdeig.

Rørte inn et egg, et knust glutenfritt knekkebrød (kan godt ta en to-tre neste gang), og 1 ss potetmel og en god dæsj Farris Bris med lime. Plusset på med urtesalt og cummin og litt muskatkrydder, og stekte kakene i ghee.

Så brunet jeg havremel i stekesjyen fra kjøttkakene, og helte vann på (pleier å ha grønnsakskraft, men har noen "sjy-isbiter" i frysen til de gangene jeg ikke gjør det), og hadde oppkuttet gulrot og 1/3 grønnsaksbuljongterning oppi, og lot det koke under lokk sammen med kjøttkakene mens potetene kokte seg ferdig.

Ble nytt med Meierienes druejuice. Deilig.


#2

Grethe sa for siden:

Hørtes godt ut, men hvorfor bruker du Farris Bris med Lime? Trodde ikke at lime smaken var så sterk at den kunne merkes gjennom alle de andre smakene.


#3

Summer sa for siden:

Fordi jeg skal drikke resten etterpå. :lol:


#4

Helene sa for siden:

hihi


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.