Summer sa for siden:
Jeg lagde kalkunkjøttkaker i dag.
Hadde 300g rent kalkunkjøtt i kjøkkenmikser sammen med en halv hvitløk og en sjarlottløk og kjørte det til kjøttdeig.
Rørte inn et egg, et knust glutenfritt knekkebrød (kan godt ta en to-tre neste gang), og 1 ss potetmel og en god dæsj Farris Bris med lime. Plusset på med urtesalt og cummin og litt muskatkrydder, og stekte kakene i ghee.
Så brunet jeg havremel i stekesjyen fra kjøttkakene, og helte vann på (pleier å ha grønnsakskraft, men har noen "sjy-isbiter" i frysen til de gangene jeg ikke gjør det), og hadde oppkuttet gulrot og 1/3 grønnsaksbuljongterning oppi, og lot det koke under lokk sammen med kjøttkakene mens potetene kokte seg ferdig.
Ble nytt med Meierienes druejuice. Deilig.