Karin sa for siden:
Det er ikke så mye kotelettene, som det man gjør med dem. . .
Men altså:
4 svinekoteletter (eller nakke, om du foretrekker)
Vi skar ut beinet i dag. Men det var i dag.
Surr følgende i en gryte i litt smør og litt olivenolje:
En halv løk (ganske stor) i tynne strimler på langs
1/2 rød paprika, ditto
og 1/2 grønn
og 1/2 gul
Like mye av hver. Surr i gryte til mykt. Ha på MYE paprikapulver, litt chilipulver/flak, litt salt og pepper, og en boks hakkede tomater med chili. (Evt en vanlig, og tilsett chili selv) Deretter en ss tomatpuré.
Brun kotelettene godt, ha i gryten. Dryss på salt, pepper, paprika. Som sagt, MYE paprika. En anelse karry - viktig for den totale smaken! Kok ut stekepannen med litt vann og hell over. Alt i gryten med løk og paprika, kok en halv time eller evt mer. Kanskje litt worchestersaus, smak ellers til. Tilbehør: Blomkål, eller brokkoli, eller blomkålris, hva vet jeg. . . De andre fikk i alle fall ris.