< Tilbake til oversikten

Karins Sigøyner-koteletter

#1

Karin sa for siden:

Det er ikke så mye kotelettene, som det man gjør med dem. . .

Men altså:

4 svinekoteletter (eller nakke, om du foretrekker)

Vi skar ut beinet i dag. Men det var i dag.

Surr følgende i en gryte i litt smør og litt olivenolje:

En halv løk (ganske stor) i tynne strimler på langs
1/2 rød paprika, ditto
og 1/2 grønn
og 1/2 gul

Like mye av hver. Surr i gryte til mykt. Ha på MYE paprikapulver, litt chilipulver/flak, litt salt og pepper, og en boks hakkede tomater med chili. (Evt en vanlig, og tilsett chili selv) Deretter en ss tomatpuré.

Brun kotelettene godt, ha i gryten. Dryss på salt, pepper, paprika. Som sagt, MYE paprika. En anelse karry - viktig for den totale smaken! Kok ut stekepannen med litt vann og hell over. Alt i gryten med løk og paprika, kok en halv time eller evt mer. Kanskje litt worchestersaus, smak ellers til. Tilbehør: Blomkål, eller brokkoli, eller blomkålris, hva vet jeg. . . De andre fikk i alle fall ris.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.