Fjonken sa for siden:
Jeg har fått tak i kaldpresset raspolje fra Askim Frukt- og Bærpresseri. På flasken står det at den kan brukes til fritering også. Tenkte å prøve å lage lavkarbo løkringer nemlig, men er usikker på om fritering er sunt.
Fjonken sa for siden:
Jeg har fått tak i kaldpresset raspolje fra Askim Frukt- og Bærpresseri. På flasken står det at den kan brukes til fritering også. Tenkte å prøve å lage lavkarbo løkringer nemlig, men er usikker på om fritering er sunt.
Trolljenta sa for siden:
Da blir vel temperaturen for høy?
Odelia stekeolje tåler ihvertfall 180 grader.
Summer sa for siden:
Hvor varmt må det være når du friterer da?
Oljen skal jo strengt tatt ikke varmes opp er enn 160-180 grader. Hvis det går, så er vel saken biff, men hvis ikke, så vil du få i deg ødelagt fett.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.