< Tilbake til oversikten

Steketider på 'brød-ting'

#1

Fedonisten sa for siden:

Noen som har en god oppskrift på pita-brød? Eller som kan gi meg tips om steketider, for jeg har egentlig lyst til å bruke Fedon bake-mixen.

Hva med steketid for sånne 'brød-pinner' som er gode til supper? Noen som har noen formening om det?

fullstendig blåst når det gjelder baking


#2

Fedonisten sa for siden:

Her har jeg gått rundt og trodd at det bare er jeg som er helt blåst på kjøkkenet - og så er det INGEN som kan gi meg tips.....

Akkjasann.

;) :p



#4

Karin sa for siden:

Litt usikker jeg her nå, Fedonisten. Jeg vet veldig godt hva man gjør både med "normal" gjærbakst og annen bakst, men aner ikke hvordan Fedons brødmiks eller hva det nå var, funker! Så dermed er det litt vanskelig.

Kan du gi meg litt mer detaljer, så kan jeg nok komme tilbake til det!

(Altså hva som er i den miksen, f eks, og hva som står på pakken.)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.