< Tilbake til oversikten

Hårtap

#1

Newstart sa for siden:

Har noen av dere opplevd håptap?
Da jeg spiste lavkarbo sist så mistet jeg mye hår. Nå etter noen måneder så har jeg begynt å miste igjen. Tar vitaminer og spiser mye grønnsaker og div. Men allikevel så ser jeg at det øker på.
Har ikke lyst å få så tynt hår som jeg fikk sist gang.....:(:(


#2

Dent sa for siden:

Det kan jeg ikke huske at jeg gjorde. Men jeg hadde kort hår sist, og langt hår nå så jeg vil merke det lettere om jeg gjør. Lange svarte hår viser igjen... :p


#3

fiffi sa for siden:

Jeg mista mye hår, har aldri hatt så tynt noen gang. Tror ikke det var selve lavkarboen, men vektnedgangen. Tok vitaminer jeg også. Håravfallet stoppet etter at jeg sluttet å gå ned i vekt, jeg lever fortsatt lavkarbo og har ikke mista mer hår :)


#4

Sofagubben sa for siden:

Nei, har aldri mistet hår på lavkarbo. Har vært på LCHF i halvannet år og deretter på lavkarbo i tilsammen fire år nå og hårmanken er like kraftig som den alltid har vært. Det er rett nok ganske grått nå, men i.o.m. at 60 år nærmer seg raskt nå, så er fargen ganske naturlig.


#5

Newstart sa for siden:

Er så rart med meg for har jo spist høykarbo i årevis og ingen plager med håravfall men med en gang jeg skrur over til lavkarbo så begynner jeg å miste. Må tømme børsten hele tiden for den blir full.

Og nå er det det samme. Får litt panikk innimellom for har jo ikke så tykt hår til vanlig. Men håper det gir seg snart. :rolleyes:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.