< Tilbake til oversikten

Bakemix eller protein pulver???

#1

Snøhvit sa for siden:

Jeg skal bestille tablettene for ketolyse hos Torkil i dag ...tenkte å bestille åsså bakemix eller protein pulver??? Hva bruker dere mest til??? takk for svar...:)


#2

Georgine sa for siden:

Siden bakemixen er helt ny så er det vel ingen her inne som har noen lang erfaring med bakemixen. Men hva med å bestille en av hver og prøve deg frem? :)

Selv bruker jeg bare protein :o


#3

Snøhvit sa for siden:

Takk for svar Georgine og gratulerer med vektnedgangen:klem:
Skulle ønske at jeg hadde samme vekt som deg....det er lov å drømme:rolleyes:


#4

Torkil sa for siden:

Soyaprotein og bakemiks er begge proteinpulvere som kan brukes til å lage noe som LIKNER brød, pizzabunn, muffins, vafler mm. Men det blir erstatninger.

Soyaprotein har en bismak som mange ikke liker, men mange bryr seg ikke og salget fortsetter til min overraskelse ganske jevnt.
Bakemiksen består av protein fra melk (myseprotein) og gluten fra hvetemel( et protein) ( Obs melkeallergi og cøliaki)

Bakeevnen er litt bedre for bakemiksen, men den inneholder da også litt mer karbohydrat enn soyaproteinen.

Det er med smaken som med .... :)

Vennlig Hilsen
Torkil :)


#5

Snøhvit sa for siden:

:) Takk


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.