Kjører kalkunkjøtt i kjøkkenmaskin til kjøttdeig.
Steker løk og gulrot i ghee (smør for dem som kan bruke det), og tilsetter kjøttdeigen etter en stund og har oregano på.
Når kjøttdeigen er stekt hakker jeg noen tomater og har oppi og har ketshup på (det må til for smaken), og litt urtesalt og litt buljong. :)
Så har man litt av den pasta og sånn som man kan bruke (etter filosofi) til dersom man vil, eller, så strør man finrevet ost på toppen og kansje en salat til.
Jeg har spist mye kald tapas-inspiret mat i sommer. Det er så praktisk og deilig å slippe å stå ved grytene i varmen. Det kan f.eks. være en tallerken med:
noen skiver brie, noen sukkererter, litt baconcrisp, tørket tomat, spekepølseskiver, 1 skje peanøttsmør, eller hva som helst jeg måtte ha i hus som man kan legge i grupper på en tallerken
Nå er det ikke så ille hett lenger og min tidligere favoritt: lavkarb-taco er tilbake for fullt. Har nettopp spist det faktisk:D
Frokostpannekaker med creme fraiche, kanel og splenda.
Raskt og enkelt, typisk frokost eller middag/kvelds når jeg har jobbet overtid.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.