Jeg har kjøpt meg en AiFryer som er blitt brukt flittig.
Har fått helt dilla på fritert sellerirot som lages med en liten ts olje og ellers bare varmluft. Supert tilbehør til forskjellig mat eller jeg mauler det bare slik man ellers gjør med pommes frites.
Er det flere her som bruker en slik maskin?
Her er et par sider med inspirasjon for lavkarbere med air fryers:
Har fått dilla på både bakt grønnkål og sellerirot, men lykkes ikke helt med Selleritot i stekeovn. Blir den sprø med AirFryer? Hvilken modell har du valgt?
Fikk også et tips om å steke kikkerter, men det har jeg ikke prøvd enda.
Jeg er fristet til å kjøpe airfryer. Men jeg føler at det kanskje er litt lite lavkarbo? Å steke uten fett virker litt bortkastet, da må man jo tilføre fett på annet vis for et fullverdig kosthold?
Nei den blir ikke sprø. Men med litt krydder og olje nedi smaker den veldig godt.
Jeg har en fra OBH Nordica.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.