Slenger inn denne som jeg skal ha til middag i dag, inspirert av Fedon sin gratinerte blomkål.
1 blomkålhode og 1 bunt brokkoli deles i buketter og kokes. La vannet renne av og legg bukettene i en ildfast form. Del opp en skinkeboks i små terninger og dryss over bukettene i formen.
Rør sammen:
En kartong matfløte
1 - 1,5 ss dijonsennep
ca. 1 dl revet ost
0,5-1 ts karri
Et dryss kebabkrydder eller spisskummen
Blandingen helles over bukettene i formen. Dryss over ytterligere ca 1 dl revet ost (eller mer hvis du er glad i ost). Gratiner ved 225 grader i ca 10 min eller til osten er gyllenbrun.
Jepp, tok skinke oppi, men er noen skinker som har lite % kjøtt i seg, så kan lønne seg å se på ingrediensene når man spiser skinke.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.