Er det noen som har noen tips til stekegrønnsaker med lite karbohydrater men stort volum?
Jeg er så lei brokkoli (og blomkål) at jeg ikke får til å spise det lenger, og trenger en erstatning. Bruker løk og paprika, men det er jo ikke mange grammene man kan spise av de før det blir endel karbohydrater. Så vidt jeg veit er det ingenting som "slår" brokkoli, men det må vel finnes noe der ute?
Svarer meg selv jeg; tenkte jeg kunne prøve å øke volumet ved hjelp av tofu. Det har jeg ikke prøvd før, så det kan jo bli interessant på flere måter. :)
Kjedelig når man skjønner at man har fått "nok" av noe.....!!
Selv bruker jeg en del portobellosopp - slik de er, eller jeg fyller de med feks tomat, ost, bacon, skinke, det jeg lyster. Aubergine er også godt. Steker de i smør, krydrer de godt, kanskje ha i hvitløk for smak. Noen ganger smelter jeg en smøreost og legger oppkutta aubergine oppi. Ellers bruker jeg en del kål, gjerne rødkål - er glad i coleslaw.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.