< Tilbake til oversikten

Fra 20 g til 40 g karbo - erfaringer?

#1

Mate sa for siden:

Hei!

På grunn av ny jobb og skiftarbeid har jeg vært nødt til å endre litt på matvanene (dvs. for å gjøre hverdagen mye enklere har jeg endret matvanene). Tidligere lå jeg under 20 g karbohydrater om dagen, mens jeg nå ender rundt 30, maks 40 g. Men jeg har aldri ligget på så mye mens jeg har holdt på med lavkarbo, og lurer litt på andres erfaringer.

For det først er jeg redd jeg nå ligger å vaker i "hodepine"-området rent karbomessig; at jeg akkurat ikke er i ketose, men lavt nok til å få hodepinen man får på tur inn i ketose. Jeg er også skikkelig forkjølet, så jeg er ikke sikker på hva årsaken til hodepinen er.

For det andre lurer jeg på effekten av lavkarbo på dette sukkernivået, vil jeg fremdeles merke metthetsfølelsen som er mye av grunnen til at nettopp lavkarbo er den greieste måten å gå ned i vekt på? Eller vil 30-40 g sukker ødelegge for dette?


#2

kamp sa for siden:

Det er individuelt. Jeg ligger på ca40 nå og merker ingen forskjell fra 20g. Opplever fsktisk med energi og «frihet» innen maten. Ikke at jeg spiser en sort is men jeg kan eks spise mer bær. Fungere best for meg slik.


#3

Mate sa for siden:

Takk for svar, det var godt å høre. Er litt spent kjenner jeg. :)


#4

kamp sa for siden:

Det er jo Individelt men i eks helsemagasinet så operere de med opp til 80g kh og alikevel definert som lavkarbo


#5

StineK sa for siden:

Hvis man ønsker å være i ketose så varierer det fra person til person hvor mye karber man kan spise. Så man må prøve seg frem.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.