Mate sa for siden:
Hei!
På grunn av ny jobb og skiftarbeid har jeg vært nødt til å endre litt på matvanene (dvs. for å gjøre hverdagen mye enklere har jeg endret matvanene). Tidligere lå jeg under 20 g karbohydrater om dagen, mens jeg nå ender rundt 30, maks 40 g. Men jeg har aldri ligget på så mye mens jeg har holdt på med lavkarbo, og lurer litt på andres erfaringer.
For det først er jeg redd jeg nå ligger å vaker i "hodepine"-området rent karbomessig; at jeg akkurat ikke er i ketose, men lavt nok til å få hodepinen man får på tur inn i ketose. Jeg er også skikkelig forkjølet, så jeg er ikke sikker på hva årsaken til hodepinen er.
For det andre lurer jeg på effekten av lavkarbo på dette sukkernivået, vil jeg fremdeles merke metthetsfølelsen som er mye av grunnen til at nettopp lavkarbo er den greieste måten å gå ned i vekt på? Eller vil 30-40 g sukker ødelegge for dette?