< Tilbake til oversikten

Majones - hvilken olje?

#1

Polaris sa for siden:

Heisann, har prøvd å lage majones med extra virgin olje tidligere, smakte ....vondt. I dag prøve jeg med avokado olje, akkurat det samme skjer: konsistensen er nydelig men ettersmaken er .... vond.

Hva slags oljer bruker dere? Har på nytt lagt om til et mer Keto-vennlig kosthold og sliter med fettet. Ville gjerne hatt i meg mer fett og majones er noe man kan ha til alt. Men hvilken olje er ok å bruke som ikke gir en skrekkelig ettersmak? :confused:


#2

kamp sa for siden:

Odelia raps kanskje?


#3

Polaris sa for siden:

Jeg har liksom levd i en tro om at raps er fy fy .... Følger endel youtube kanaler om keto og der er raps bannlyst. Men skjønner jo etterhvert at kaldpresset raps faktisk ikke er så galt...

lærer så lenge man lever osv osv


#4

sylwester sa for siden:

Odelia raps er vel virgin som betyr at den har mer smak enn vanlig rapsolje. Er du ute etter vanlig majones ønsker du så lite fremtredende olje som mulig. Muligens peanøttolje.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.