< Tilbake til oversikten

Noen tips til hva jeg kan ha oppi pølsegryte?

#1

Trolljenta sa for siden:

Noen som har koketips for en håpløs wannabe-kokk?
Tenkte å lage en pølse-wok/gryte med pølse, broccoli, sopp og diverse grønnsaker.. men hva kan jeg ha oppi av krydder eller andre greier så det ikke blir så kjedelig?


#2

Lemen sa for siden:

Litt oregano, timian og basillikum kanskje?

(Blir muligens litt pizzafyll-aktig da... ;))


#3

Trolljenta sa for siden:

Jeg tok en boks med tomater, tomatpurè, buljong, oregano og noe andre krydder-greier.
Kunne vært greit å prøve å lage noe uten alltid å ha hakkede tomater oppi igrunn :o


#4

jeef-micro sa for siden:

Hva med å lage det som ei slags grateng-aktig gryte da? med egg eller hvitsaus eller hva det nå skal være i... og steke det i stekovn?


#5

luringen sa for siden:

med eggestand i stekeovnen blirt det kanllgodt! 3-4 egg, litt fløte og kryyder du liker...Gratiner gjerne med ost. 30 min i ovnen på 200 gr. nam


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.