Hege_ sa for siden:
Når dere lager dere eggerøre, feks til frokost, hvor mange egg bruker dere da?
Hege_ sa for siden:
Når dere lager dere eggerøre, feks til frokost, hvor mange egg bruker dere da?
firth sa for siden:
Oftest lager jeg av 3 egg til frokost, men det hender jeg bruker 6 også:)
jankph sa for siden:
Som regel blir det 100g lettsalta sideflesk og 2-3 egg.
Summer sa for siden:
3-4 egg.
Nille sa for siden:
Jeg bruker 3 egg når jeg lager eggerøre bare til meg selv - om eggerøren er hovedingrediensen i måltidet. Er den tilbehør til røkelaks el. lign. bruker jeg 2. Til eggepannekake (som til wraps) bruker jeg 2.
Dorothy sa for siden:
Til omelett bruker jeg vanligvis 3 egg, noen ganger med tilbehør. Til eggerøre varierer det litt.
Trolljenta sa for siden:
Jeg bruker 3 egg eller 2 egg hvis jeg har i skinke, stekt kjøttdeig eller annet.
nalana sa for siden:
Jeg bruker 2 hvis det er bare til meg. Har gjerne både litt kjøtt og litt grønt i i tilllegg. Og så den gode og nyttige fløteskvetten:D
donjuanwannabe sa for siden:
Bruker 4 egg på plain omelett, hvis jeg steker bacon i tillegg så bruker jeg 3 egg.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.