< Tilbake til oversikten

Suppe med reker

#1

Iset sa for siden:

2 ss raps- eller maisolje
1/2 ss karri
3 purrer
2 stilker selleri
1 l hønsebuljong
(terning + vann)
1 dl seterrømme
100 g reker uten skall
salt
grovkvernet pepper

Ha olje, karri, finsnittet purre og grovhakket selleri i en
mikroegnet bolle, stor nok til å romme suppemengden. Legg på lokk eller mikrofilm og sett den i ovnen vedd full effekt ca. 3 minutter.

Tilsett buljong og seterrømme. Pisk sammen. Får stå med full effekt i ovnen ca. 5 minutter (ikke for lenge).

Ha rekene i og smak suppen til med salt og pepper.


#2

Nille sa for siden:

:eek:


#3

Iset sa for siden:

Oj kopierte bare oppskriften, så ikke den. Skal fjerne den med det samme. :flau:


#4

Nille sa for siden:

Legg den under vedvarende !! :D


#5

Iset sa for siden:

Hvorfor det? Purre og selleri er vel lovlig på induksjonen? Er det ikke?


#6

Nille sa for siden:

Jada, mente bare oppskriften MED eple vettu !! Vi postet visst ganske samtidig - før jeg så du hadde tatt vekk eple, - UNNSKYLD !!! :rodme:


#7

Iset sa for siden:

Hehehe. Da er jeg med. :) :klem:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.