Jeg mener å lest her inne at noen kjøper "pappadums" som har 2 karbohydrater pr stk. HVilket merke kjøper dere da?
Alllt jeg fant på min menybutikk var:
Jeg sjekket opp i det for rundt 2 år siden. Da brukte jeg fabrikant Sharwood, og det var dårlig merket. Fant via nettet ut at det inneholdt 2 karber pr stk. Lenge siden jeg har sett Sharwood sine. Nå bruker jeg "Pataks". Aner ikke noe om innholdet, har bare gått ut i fra at de er ca like. Kanskje litt skummelt, med tanke på at du har funnet flere med myyye karbo i:eek:
papadums er indiske "flatbrød". pensles med olje og stekes eller mikres. De er tynne og salte. Wikipedia:
The papadum (for alternative names see box) is a thin Indian and Pakistaniwafer, sometimes described as a cracker or flatbread.
An important part of South Asian cuisine, recipes vary from region to region and family to family, but typically it is made from lentil, chickpea, black gram or rice flour. In North India, the lentil variety is more popular and is usually called 'papad'. Salt and peanut oil are added to make a dough, which can be flavored with seasonings such as chili, cumin, garlic or black pepper. Sometimes baking soda is also added. The dough is shaped into a thin, round flat bread and then dried (traditionally in the sun) and can be cooked by deep-frying, roasting over an open flame, toasting, or microwaving, depending on the desired texture.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.