Nå som jeg kan spise pasta igjen - Lindbergs i alle fall - lurer jeg på en ting. Jeg mener å huske at jeg har spist en pastasalat med spekeskinke og noen grønnsaker/frukter som passet usedvanlig godt til. Noen som vet hva som passer ekstra godt sammen med spekeskinke? Tror det var litt "kjøttaktig" smak på den ene grønnsaken, og at det muligens var litt frukt i den også. :confused:
Det beste er å kjøpe en som er litt hard, og la den ligge på benken en til to dager. Den skal gi etter når du klemmer på den, men ikke for mye. Du skjønner når du kjenner på de. De som er veldig harde er bitre, og de som er veldig myke er ofte nesten overmodne og fulle av brune flekker i kjøttet. Bare et tips. :)
Og kjøp gjerne de som er brunlige og/eller knudrete i skallet. Det er HASS avocado som har nesten halvparten av karbene som den med glatt grønt skinn har (NASS avocado).
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.