< Tilbake til oversikten

Italiensk fiskesuppe

#1

Iset sa for siden:

2-3 løk
1 fedd hvitløk
4 tomater
1-2 grønne paprika
2-3 ss olje
1 1/2 ltr. vann
800 g fisk (den sorten som måtte ønskes)
salt og pepper
hakket kruspersille

Løk og hvitløk finhakkes. Tomat og paprika skjæres i tynne skiver. Alt blandes og tas over i gryte med varm olje. Freses godt. Hell i vannet og kok opp. Ta i fiskebiter. La det hele få stå og trekke ca. 1/2 time. Smak suppen til med salt og pepper. Dryss over klippet krus.


#2

Nille sa for siden:

Dette her er en kjempegod suppe :p , og den passer veldig godt på vedvarende på grunn av karboinnholdet. En middels løk inneholder 7 net karber, 1 middels tomat 7 net karber .... Bare løken og tomatene utgjør minst 30 net karber..

Faren med denne suppa er at man vil ha MER !!!!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.