< Tilbake til oversikten

Se flere innlegg

#1

StineK sa for siden:

På et eller annet tidspunkt ble noe endret slik at når man har vært borte fra forumet en uke eller to og klikker "Uleste journaler" eller "Uleste innlegg" så ser man nesten ikke innlegg.

Fordi innlegg eldre enn noen få dager fjernes fra disse listene.

Er det noe jeg kan endre i min brukerprofil for å få sett flere eldre innlegg?

Kunne godt tenke meg å se alle uleste fra en måned tilbake eller noe. Er jo ikke akkurat så mange innlegg her så vil gjerne ha med det som er. Matoppskrifter også. Alt egentlig.


#2

StineK sa for siden:

Opplevde dette på nytt i dag.

Jeg tror det også er noe med teknikken i forumet. Velger jeg "Uleste journaler" når jeg har vært borte en uke så er det masse ulest den ikke viser. Så de av oss som poster sjellden blir ikke med i uleste-lista. Og da ser det mindre ut enn det er.


#3

Lemen sa for siden:

Mener å huske at innlegg eldre enn 7 dager ikke er med på listene, husker jeg spurte om dette en gang for lenge siden. Den gang var det ganske ok, fordi det var mye høyere aktivitet her inn, mens nå kunne gjerne dette vært endret til 30 dager siden det er mindre aktivitet. :)Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.