kamp sa for siden:
Lager du lavkarbo julesnop?
kamp sa for siden:
Lager du lavkarbo julesnop?
StineK sa for siden:
Nei - men jeg lager den sukkerfrie geleen og spanderer en dasj vaniljesaus "UTEN".
Skulle ønske de hadde flere smaker enn to på den geleen...
sylwester sa for siden:
Gele kan man da lage selv. Bruke gelatinplater og tilsett litt sterk sukkerfri saft. Det sterke sukkerfrie saften kan man lage enkelt selv av fruktsaft og andre ting man kan ha i gele/pudding.
Bruker du fløte og egg kan du lett lage vaniljesaus/pudding og vailjepudding med kakao == sjokoladepudding.
Selv lager jeg eget maripanbrød. Jeg prøvde å lage neo ala Anton Berg, men endte opp med noe mye mye bedre. Jeg har smak på masipanen fra soltørkede aprikos i cognac og bruker mørk sukkerfri sjokolade som trekk.
kamp sa for siden:
Hva bruker du som søtning i marsipan? Har du en oppskrift?
sylwester sa for siden:
Jeg bruker Sukrinmelis og flytende Natreen. Jeg foretrekker flytende Natreen, men Sukrinmelis gir litt volum så det er bra for konsistensen.
Jeg har skrevet og gitt oppskriften til Sylwesters Fantastiske CAMarsipan her på forumet før :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.