Leste litt i artikkelen og etterhvert fant jeg dette i artikkelen;
"SKAL IKKE
Ikke sats på behandlede karbohydrater (som kjeks, søtsaker og sukkerdrikker) for karbinntaket.
Ikke bli lurt av "naturlige" karbohydrater som har høy Gl (som bakt potet, hvit fis, baguetter og riskaker)."
Hvit fis!!? Den har ihvertfall høy GI. Så vet vi det :D (derfor den lukter så ille?)
[url="http://www.sweetim.com/defaultie.asp?ref=2"][/url] SKAL IKKE
Ikke sats på behandlede karbohydrater (som kjeks, søtsaker og sukkerdrikker) for karbinntaket.
Ikke bli lurt av "naturlige" karbohydrater som har høy Gl (som bakt potet, hvit fis, baguetter og riskaker)."
Hvit fis!!? Den har ihvertfall høy GI. Så vet vi det :D (derfor den lukter så ille?)
ha ha.....den va moro..
men seriøst nå..gjetter ju på att det ska stå vit fisk da... Er det høy GI i vit fisk eller?? :o
ha ha ha igen!!!! (ikke lett å vare dum svensk blondine):rulleøyne
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.