< Tilbake til oversikten

Korrekt Karbohydratinntak!

#1

donjuanwannabe sa for siden:

Finner ikke innlegget her inne som linket til denne siden;

www.iform.no/pub/art.php?id=79

Men jeg starter en ny tråd da.

Leste litt i artikkelen og etterhvert fant jeg dette i artikkelen;

"SKAL IKKE
Ikke sats på behandlede karbohydrater (som kjeks, søtsaker og sukkerdrikker) for karbinntaket.
Ikke bli lurt av "naturlige" karbohydrater som har høy Gl (som bakt potet, hvit fis, baguetter og riskaker)."

Hvit fis!!? Den har ihvertfall høy GI. Så vet vi det :D (derfor den lukter så ille?)


#2

Fridolina sa for siden:

[url="http://www.sweetim.com/defaultie.asp?ref=2"][/url] SKAL IKKE
Ikke sats på behandlede karbohydrater (som kjeks, søtsaker og sukkerdrikker) for karbinntaket.
Ikke bli lurt av "naturlige" karbohydrater som har høy Gl (som bakt potet, hvit fis, baguetter og riskaker)."

Hvit fis!!? Den har ihvertfall høy GI. Så vet vi det :D (derfor den lukter så ille?)

ha ha.....den va moro..

men seriøst nå..gjetter ju på att det ska stå vit fisk da... Er det høy GI i vit fisk eller?? :o


#3

Trolljenta sa for siden:

Skal sikkert stå hvit ris ;)


#4

Fridolina sa for siden:

ha ha ha igen!!!! (ikke lett å vare dum svensk blondine):rulleøyne


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.