< Tilbake til oversikten

Kokosmasse vs. Cocosa

#1

JEDI sa for siden:

Hei.
Hvor sunt er egentlig dette?
Har forstått at kokos fett brytes lettere ned i kroppen enn noe annet fett; stresser lever og galleblære minimalt.

Jeg tenker litt iforhold til Cocosa tilskuddet..
Anyone? :)


#2

Nille sa for siden:

Kokosmasse (10,5 karber pr 100 gram vare) er vel kvernet kokoskjøtt eller revet .... sånn som du lager kaker og sånt av, eller bruker i matlaging - og ikke ren olje.

Oljen er utvunnet av kjøttet. Kokosmasse ville jeg ikke spist som kosttilskudd uansett...om det er det du mener. Hold deg til Cocosa, det er renest, best, og tryggest !


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.