< Tilbake til oversikten

Vil lage fettfattig iskrem med fiskeblod!

#1

Iset sa for siden:

Nå syns jeg fettfobien tar LITT vel overhånd. :eek:

www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=121332


#2

monkey sa for siden:

Is er ikke noe jeg spiser så mye av at jeg må ha den fetfri... Is av fiskeblod høres ospiselig ut:w00t: Fram før mer fløteis!


#3

Fjonken sa for siden:

Sunn og sunn fru blom.. genmotifierte greier uten fett.. Nei takk. Kjører da mye heller min egen hjemmelagede med masse fløte i! Ittno fiskeblodis på meg nei.. :eek:


#4

Iset sa for siden:

Nettopp, jeg skjønner bare ikke logikken?? Hva er mest sunt, naturlig fett eller genmodifiserte bearbeidede greier?? Hvor er logikken?


#5

Nille sa for siden:

:rolleyes: ...velbekomme....


#6

Dorothy sa for siden:

Æsj, sier jeg bare. :confused:


#7

BiggestLooser sa for siden:

Hoeres nesten ut som en oppskrift paa Fear Factor drikk. Og er det noe jeg kan noe om saa er det Fear Factor drikk. Jeg arrangerte Fear Factor her paa reservatet sammen med en liten gjeng kolleger paa lordag.

Her folger oppskriften:
Sardiner i tomatsaus
Cottage cheese
Spinat
Grapefrukt juice
Tabasco saus
Oesters i olje
Soyamelk
Tomat juice
Raa egg
Brisling i olje

Man tager alt i en foodprocessor og maler alt til en deilig forfriskende shake. Kanskje neste aar jeg skal lage Fear Factor iskrem med fiskeblod. :p :eek:

Jeg er enig med Fjonken naar det gjelder kunstige genmodifiserte greier. Bedre aa lage sin egen is, men finnes det lavkarbo iskremoppskrifter?


#8

Georgine sa for siden:

Tror jeg står over den isen jeg gitt :p :p :p


#9

Dante sa for siden:

Å oppgi at isen inneholder fiskeblod er jo til å grøsse av. Frister overhodet ikke. Ugh


#10

Siljevanilje sa for siden:

holder meg heller til iskrem laga av egg og kremfløte.. mhm


#11

Karin sa for siden:

Hørtes udelt ekkelt ut. Men. . .

I "gamle" dager - sånn på 70-tallet i hvert fall - var soft-ice lagd med hvalolje. Det var derfor den var så god. . . Men dere søringer ante vel antakelig ikke det. . . Men det gjorde vi, for vi hadde hvalstasjonen like utenfor sentrum, og sånn. . .

Hah!!!:D


#12

Fjonken sa for siden:

Åh ja, bare ta en standard fløteisoppskrift og bytt ut sukkeret med søtning.. Eller lag sorbet på funsaft eller andre lavkarbosafter.. Ikke vanskelig i det hele tatt.. Is er vel det som er lettest å konventere til lavkarbo av alle retter som finnes.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.