Hei, kom ved en tilfeldighet over en oversikt over light-isene fra Hjem-is. Regna egentlig ikke med at det var aktus for en på ketolyse, men av gammel vane sjekka jeg antall karbohydrater i innholdsfortegnelsen...
beady: lag hjemmelaget da vel. :D
Jeg lager ofte iskrem av egg, fløte, søtstoff (Splenda) og smak. Bruker ofte sitronolje (kjempegodt), eller sukkerfrie Cavalier sjokoladebiter eller vanilje eller kokos eller bær. Kjempesnadder.
Det var et godt tips, Iset! Kan du spesifisere mengdeforhold på ingrediensene dine? Har du evt en oppskrift uten egg (har allergiske personer i familien som evt vil smake)?
Har du eller andre evt erfaring med å bruke "vanlige" oppskrifter og bytte ut sukkeret der med søtningsstoff? Regner med det blir feil å bruke mengde sukker = mengde søtningsstoff?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.