< Tilbake til oversikten

Tandoori hot kyllingsuppe

#1

Fjonken sa for siden:

4 porsjoner.

750 gr kyllingfilet
1 boks kokosmelk
1 pakke frossne snittbønner (300 g)
1/2 løk, stor
1 liten grønn paprika
1 pakke Santa Maria Tandoorikryddermix
2 fedd hvitløk
Fløteskvett etter smak
litt salt
litt pepper
1 -2 store ts hot spicy orientalsk karrie
Saften fra 1 lime

Surr sammen snittbønner, presset hvitløk, grønn paprika og løk og skvis over saften av limen. La stå å småsurre mens du steiker kyllingbiter. Hiv i tandoorikrydderet og sleng på kokosmelka og la surre. Sleng i resten av krydderet, og evt fløten. Småsurre.
Ta så til slutt å hiv i grønnsakene på toppen av kyllinggreia og server.. Enjoy.. for dem som liker hotte saker!


#2

lottesdagbok sa for siden:

er det mulig å bytte ut kokkosmelken med noe*? liker ikke kokkos...:(


#3

Huldr sa for siden:

Fjonken har ikke vært her på fire år og svarer neppe - men kokosmelk smaker ikke egentlig særlig kokos når det brukes i mat (synes jeg da).


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.